Ο Παπανδρέου παραιτείται τηρώντας την ιεραρχία

http://antistachef.wordpress.com/page/2/

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Πρωθυπουργό. Όχι όμως και για έλλειψη σεβασμού στην εγχώρια ιεραρχία. Πρώτα συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά τους εκδότες-καναλάρχες και ακολουθούν οι αρχηγοί των κομμάτων. Από σεμνότητα οι εθνικοί εκδότες, προμηθευτές και κατασκευαστές, αφήνουν στον Πρόεδρο τα πρωτεία. Στρατιωτική ιεραρχία.

Ο οποίος στρατός θα κληθεί

να μαζέψει τα σκουπίδια. Εκπαίδευση στις νέες βιοδιασπώμενες πλαστικές σακούλες. Αφού οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου δεν πρόκειται να πληρώσουν γιατί να μην συνδράμουν στην αποκομιδή, ακολουθώντας  τα στρατιωτικά «πλοία της αγάπης»; Η δήμευση των περιουσιών τους απαγορεύεται, η εθελοντική εργασία όμως;

Όπως εθελοντές είναι και οι παρά τω Πρωθυπουργώ. Στο μανιφέστο ΔΙΑ-μαντοπούλου, Λ-οβέρδου, Ραγκο –ΥΣΗ, (ΔΙΑ-Λ-ΥΣΗ) ήλθε να προστεθεί και η βαρυσήματνη παρέμβαση του Μόσιαλου για μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία, η οποία και θα εκτρέψει την πορεία της ελληνικής ιστορίας, από το ρέμα προς τον γκρεμό. ΠΑΣΟΚ υπό (ελεγχόμενη;) διάλυση, με ηθικό υπό του μηδενός. Ποιούν την ανάγκη -της πολιτικής τους επιβίωσης- φιλοτιμία και πορεύονται.

Επιστρατεύτηκαν επίσης για τις τηλεοπτικές ανάγκες ο κυνισμός του Πάγκαλου και τα κομμάτια του Παπακωνσταντίνου. Γιατί όλα αυτά; Απλά για να δείξουν στον Βενιζέλο ότι δεν θα του παραδώσουν το κόμμα; Τουλάχιστον όχι  χωρίς  διαπραγμάτευση;

Ο Ρομπόπουλος δεν διαπραγματεύτηκε και παραιτήθηκε. Οι πληροφορίες ότι υπάρχει δάκτυλος Ροδινού πίσω από την παραίτηση του βουλευτή, είναι παντελώς ανακριβείς και απαράδεκτες.

Με την απορία θα μείνω. Ο Αλέξης διασταύρωσε ποιος είναι ο Κώστας; Πόσους βουλευτές είδε στο πρόσωπο του;

Τέλος εποχής στην Ελευθεροτυπία: η Μάνια Τεγοπούλου αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον Γ. Παπαδόπουλο-Τετράδη. Ο «Καιρός» και η στήλη άλατος σταματούν μετά από 26 χρόνια.

Μας μένει ο κακός μας ο καιρός. Ένα καθημερινό χαμόγελο λιγότερο είναι μεγάλη απώλεια αυτή την εποχή…

Μικρός Οδυσσέας

Keywords
Τυχαία Θέματα