Ο κατακόκκινος κύριος Μώραλης

Ούτε τους τύπους δεν κρατάει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Γιάννης Μώραλης προσπαθώντας να υπερασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του , του Ολυμπιακού, όπου για χρόνια διατέλεσε Γενικός Διευθυντής.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη της πρότασης των «ερυθρολεύκων» για δημιουργία Β΄ ομάδων από εκείνες που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία, ο ίδιος βγαίνει σε αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και την αποθεώνει χαρακτηρίζοντάς την ούτε λίγο ούτε πολύ μονόδρομο για τις ομάδες.

Στέλνει

μάλιστα -για πολλούς- σαφές μήνυμα προς τις μικρότερες ΠΑΕ να μην σταθούν εμπόδιο προσυπογράφοντας την τελική εισήγηση που θα φτάσει στην αρμόδια για να αποφασίσει ΕΠΟ.

Θα μπορούσε να πει κανείς με μια απλή ανάγνωση των δηλώσεών του ότι ουσιαστικά έχει αποφασιστεί η υποστήριξη την πρότασης του Ολυμπιακού από την Λίγκα πριν καλά καλά αναγνωσθεί από όλα τα μέλη της.

Λέει χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να γίνει μια επιτροπή που θα μιλήσει με την ΕΠΟ, την Πολιτεία και θα δουν τι αλλαγές χρειάζονται στον ΚΑΠ και το νόμο. Θα κοιτάξουμε να ενεργήσουμε γρήγορα, θα μιλήσουμε άμεσα με την ομοσπονδία, θα δούμε αν μπορεί να υλοποιηθεί, πότε μπορεί να γίνει αυτό και τι απαιτείται. Ξέρουμε πώς λειτουργούν τα άλλα μοντέλα στο εξωτερικό και θα δούμε αν μπορούμε να το υλοποιήσουμε εδώ. Θεωρούμε πως είναι προς το συμφέρον και των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Είμαι επιφυλακτικός γιατί σε πιο απλά πράγματα καθυστερούμε να πάρουμε αποφάσεις, πόσω μάλλον σε πιο σύνθετα όπως αυτά. Παρ’ όλα αυτά είναι μια άσκηση που θέλουμε να την κάνουμε».

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα