Ο «γύφτος» και κοστούμι να φορέσει, πάντα «γύφτος» θα μείνει

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε προχθές την… συγκινητική εξομολόγηση του «γύφτου». Μετανοημένος σαν την Μαγδαληνή ο Λάκης Λαζόπουλος, ο εθνικός διασκεδαστής, κολλητός του Τσίπρα και της αισθητικής του.

Έδωσε συνέντευξη ο δύσμοιρος ο Λάκης με τις φουσκωμένες τσέπες και την αναίδεια που τον διακρίνει και τι είπε; Ότι δεν υποστήριξε ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ

αλλά όλα τα έκανε για την κακομοίρα την σάτιρα. Όλα αυτά που ακούγαμε, όλη η προπαγάνδα υπέρ του Τσίπρα και της παρέας του και τα ύπουλα χτυπήματα κατά του Σαμαρά, του Άδωνι, της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν πολιτική παρέμβαση. Λάθος είχαμε κάνει τα κουτά, ο Λάκης ποτέ δεν έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, μόνο σάτιρα έκανε για να γελάμε.

Ρωτήθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Λαζόπουλος είπε ότι απογοήτευσε τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα. Α, είπε ότι δεν πήρε ποτέ λεφτά από κανένα κόμμα, είναι τίμιος ο «γύφτος» μην τον βλέπετε έτσι.

Είπε τέλος ότι έχει προτάσεις απ’ όλα τα κόμματα αλλά αυτός δεν πρόκειται να πολιτευτεί και διέψευσε ότι έχει σχέση με τον Σαββίδη για να ανοίξουν κανάλι. Και τέλος, σαν κάθε γνήσιος Έλληνας που αισθάνεται ότι είναι στόχος και διακατέχεται από μανία καταδίωξης, τόνισε ότι έμεινε για καιρό εκτός τηλεόρασης γιατί κάποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από το κάδρο, και Έλληνες και Γερμανοί. Και Ουγκαντανέζοι θα λέγαμε, αν ξέραμε ότι στην μακρινή Ουγκάντα έβλεπαν τον «γύφτο» και το τσαντίρι του.

Πραγματικά σύγκρυο μας έπιασε. Δεν θα ξαναβγεί ο Λάκης σε κανάλι; Ποιος θα κάνει τη γριά να… πέρδεται; Ποιος θα μας χαρίζει τόσο γέλιο με το αστείρευτο χιούμορ του; Ποιος θα γίνει… ευαγγελιστής τηλεκήρυκας να βρίζει και να καταγγέλλει τους… εχθρούς της Αριστεράς. Και μόλις ο Τσίπρας και η παρέα του έκαναν τηνkolotoumba, να ’σου και ο Λάκης έκανε το… σπαγγάτο του. Μόλις ο Αλέξης έγινε πρωταθλητής στις κυβιστήσεις, να από κοντά και ο Λαζόπουλος έκανε τις τούμπες του.

Άλλωστε, ξέρει πολύ καλά να ελίσσεται και μόλις βλέπει ότι έχει μείνει έξω από το παιχνίδι να ταξιδεύει για άλλα κόμματα, για άλλες πολιτείες. Από την αυλή της Μιμής μην ξεχνάμε έγινε μεγάλος και τρανός. Δύσκολο του είναι νομίζετε να χτυπήσει την πόρτα και του Κυριάκου;

Τα ψέματα και οι αυταπάτες τέλειωσαν. Κοψοχέρηδες σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν πολλοί. Ο Λαζόπουλος δεν είναι ένας από αυτούς. Είναι ψεύτικη, υποκριτική η μεταμέλειά του, η αναγνώριση των λαθών του αγαπημένου του ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί να απέφυγε να απαντήσει αν είναι ακόμη κολλητός με τον Αλέξη και τον φιλοξένησε στην Πάρο, αλλά ο κόσμος ξέρει. Ο «γύφτος» και κοστούμι να φορέσει, πάντα «γύφτος» θα μείνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα