Με το ίδιο καλάσνικοφ χτυπούν οι τρομοκράτες

Τουλάχιστον δύο φορές έχει χρησιμοποιηθεί το όπλο με το οποίο επιτέθηκαν οι τρομοκράτες στους αστυνομικούς χθες στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τις εργαστηριακές εξετάσεις σε (3) κάλυκες φυσιγγίων καθώς και μεταλλικά θραύσματα βολίδων πυροβόλου όπλου, που βρέθηκαν στο χώρο ένοπλης επίθεσης, χθες το πρωί, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50, προέκυψε ότι το ίδιο πυροβόλο όπλο (πολεμικό τυφέκιο 7,62 mm Κalashnikov ) έχει χρησιμοποιηθεί και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

στην ένοπλη επίθεση,
την 24 Μαΐου 2014, κατά των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην ίδια ως άνω διεύθυνση καιστην ένοπλη επίθεση την 31 Ιουλίου 2016 κατά του κτιρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι το καλάσνικοφ που έχουν στα χέρια τους οι τρομοκράτες είναι το ίδιο. Και η βαλλιστική έδειξε ότι η Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας είναιότι πίσω από το νέο χτύπημα στη Χαριλάου Τρικούπη. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για την ίδια οργάνωση που είχε χτυπήσει τον περασμένο Νοέμβριο με χειροβομβίδα στην πρεσβεία της Γαλλίας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα