Λ. Αυγενάκης για τον θάνατο του Μ. Νηστικάκη: Η Κρήτη πενθεί σήμερα την απώλεια ενός γνήσιου τέκνου της

«Θλίψη και πένθος προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος του Αντιστράτηγου – πρώην Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Νηστικάκη.

Ο Μιχάλης Νηστικάκης, "ο Στρατηγός", όπως συνηθίζαμε να τον αποκαλούμε, υπήρξε ένας δυναμικός και έντιμος αξιωματικός που υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία και την Πατρίδα με σθένος. Προσέφερε σημαντικά απ’ όλες τις θέσεις που ανέλαβε. Αγαπητός σε όλη την αστυνομία, αλλά και στην κοινωνία του Ηρακλείου. Τίμησε το θεσμό με την τιμιότητα και την εργατικότητά του αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη.

Η Κρήτη

πενθεί σήμερα την απώλεια ενός γνήσιου τέκνου της που διακρίθηκε για τις ικανότητές του και που εκδήλωνε δημόσια την αγάπη του για τον τόπο του και την περηφάνεια του για την καταγωγή του.

Θέλω να εκφράσω ιδιαίτερα την προσωπική μου θλίψη για την απώλεια ενός αληθινού επιστήθιου φίλου, ενός ανθρώπου που με στήριξε από τα πρώτα πολιτικά μου βήματα και με τίμησε με τη φιλία του, τις συμβουλές του, την εμπιστοσύνη του.

Το θάρρος, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια, η εργατικότητα και κυρίως το ήθος του υπήρξαν μνημειώδη και τον συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του και ιδιαίτερα στις κόρες του Νατάσα και Ελευθερία και στον καλό φίλο και αδερφό του Θοδωρή.

Θα τον θυμόμαστε πάντα περήφανο και χαμογελαστό».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα