Η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ-Ουν

Πύραυλος χτυπά τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν… κι ενώ αυτός αποσυντίθεται, εμείς ακούμε την μπαλάντα «Firework» της Kέιτι Πέρι. Δυστυχώς, μόνο αυτό θα δούμε από την ταινία The Interview, που ασχολείται με τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ-Ουν, καθώς η ταινία δεν θα βγει τελικά στις αίθουσες.

Το θέμα της ταινίας; (η οποία, να σημειωθεί είναι σατιρική…) Δύο αμερικανοί δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν το έργο της δολοφονίας του βορειοκορεάτη ηγέτη… Εν μέσω απειλών από την οργάνωση Guardians Of Peaceη Sony Pictures

αποφάσισε τελικάνα αποσύρει την ταινία.Η οργάνωση απείλησε με «νέα 11η Σεπτεμβρίου» στις αίθουσες που θα έπαιζε το φιλμ και μάλλον ήταν μια απειλή αρκετά πειστική σε καιρούς που ζούμε.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα η SONY έχει δεχθεί σειρά επιθέσεων από χάκερς τόσο εναντίον του Playstation Store, αλλά και εναντίον της Sony Pictures, με αποτέλεσμα τη διαρροή ταινιών αλλά και εμπιστευτικών/ προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσωτερικές επικοινωνίες, αλλά και εργαζόμενούς της.

Οι απειλές των χάκερ πάντως δεν πτόησαν τον γνωστό βραζιλιάνο συγγραφέα Πάολο Κοέλιο, που πρόσφερε στη Sony Pictures 100.000 δολάρια για να προβάλλεται η ταινία δωρεάν στο blog του. Τελικά, πάντως, το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο είναι ενδεικτικό της όλης φασαρίας…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
????????? ??????? & ????????? ???????? | petradaki.grwww.petradaki.gr/????????-???????
Τυχαία Θέματα