Η χειρότερη Βουλή της Μεταπολίτευσης

Με γεια το νέο ακόμη πιο φαρδύ Μνημόνιο. Αυτή τη φορά δεν είχε μύξες και υπόκωφους λυγμούς από τον ακομβίωτο Στρατάρχη. Άμα του έχει πάρει τον αέρα ο άνθρωπος, τα ψηφίζει δυο – δυο. Μετά την συζήτηση είμαι αρκετά μεγάλος για να σας διαβεβαιώσω πως αυτή είναι η χειρότερη Βουλή της μεταπολίτευσης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ

και την ορντινάτσα του δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό. Ο Τσίπρας είχε την άνεση αυτού που έχει την εξουσία και δεν αισθάνεται πως έχει άλλο αντίπαλο από την ίδια την οικονομία και που αδίστακτα μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει. Από την άλλη έχει απέναντι του μια ευάλωτη σκιά και κομπάρσους. Θυμώνουν οι στρατευμένοι νεοδημοκράτες φίλοι όταν το λέω δημόσια αλλά ο Κυριάκος δεν το έχει. Το λένε κι οι ίδιοι κατ’ ιδίαν. Ήταν πολιτικός κρατούμενος, έχει γευτεί την πικρή γεύση της Bebelac στην εξορία εν Παρισίοις, πιστεύει ο ίδιος πως έχει το “καλύτερο” βιογραφικό της χώρας αλλά, ακόμη κι όταν λέει σωστά και τεκμηριωμένα πράγματα, δεν έχει το πέρασμα που πρέπει, το ρωμαλέο κύρος και την στιβαρότητα, την σκηνική παρουσία που είχαν άλλοι. Θα το επαναλάβω: όλοι οι επικοινωνιολόγοι, γυμναστές, ενδυματολόγοι, δάσκαλοι ορθοφωνίας του κόσμου δεν μπορούν να φτιάξουν μισό πολιτικό Άνδρα, αν δεν το έχεις από μόνος σου. Έγινε Πρόεδρος αλλά δεν θα γίνει ποτέ Αρχηγός. Κι αυτό δεν το λέω χαιρέκακα αλλά με λύπη, διότι θα επιθυμούσα η Πατρίδα να έχει πολλές επιλογές, πολιτικούς Άνδρες ή Γυναίκες που θα πολεμούσαν γι’ αυτήν και το Έθνος και θα οδηγούσαν τους Έλληνες έξω από αυτή την έρημο της φτωχοποίησης, της αναξιοπρέπειας και της ισλαμοποίησης. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι αποτελούν μέρος του προβλήματος κι όχι την λύση του.

Το σημαντικότερο για μένα είναι η παντελής απουσία από την δήθεν “Κεντροδεξιά” οποιασδήποτε αμφισβήτησης της σημερινής Ε.Ε. και του γερμανικού Imperium, που οδηγούν την Ελλάδα σε ολική έκπτωση. Ούτε λέξη για την αναζήτηση συμμαχιών για αλλαγή αυτού του παρακμιακού γραφειοκρατικού και αντιδημοκρατικού βροντόσαυρου, ο οποίος διαλύει την εθνική παραγωγή, υπονομεύει την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών, δημιουργεί αντικίνητρα γεννήσεων ενώ επιδοτεί την λαθρομετανάστευση και τον ισλαμικό εποικισμό. Ούτε υπαινιγμός επεξεργασίας και πρόταξης ενός άλλου σχεδίου, με λογική αναπτυξιακή, εθνικό έλεγχο, “επιστράτευση” με κίνητρα του ελληνικού πακτωλού κεφαλαίων που λιμνάζουν στο εξωτερικό, μακριά φυσικά από τις κωμικές θεωρίες ρεσάλτων αριστερών Ντάλτον στο Νομισματοκοπείο.

Θα είμαστε για χρόνια ακόμη μέσα σε αυτόν τον βάλτο υπανάπτυξης, μαζικής μετανάστευσης των παιδιών μας. Σε λίγο θα υπάρχει μισή γενιά που δεν θα γνωρίζει τίποτε άλλο από αυτές τις πολιτικές φορολογικού τρελοκομείου, στραγγαλισμού κάθε ζωτικής δύναμης στην οικονομία.

Παράλληλα δέχεται ανελέητη επίθεση η εθνική μας ταυτότητα και ομοιογένεια, με αλλαγή του πληθυσμού, με τις πλάτες των ίδιων που υπερασπίζονται στις Βρυξέλλες με λύσσα τα συμφέροντα του Σόρος από την πατριωτική πολιτική του Βίκτορ Όρμπαν για την εκκαθάριση των εστιών μόλυνσης που έχει δημιουργήσει στην Ουγγαρία αυτός ο σκοτεινός άνθρωπος της παγκοσμιοποίησης. Σύμμαχοι υπάρχουν, από τον Νότο και την καρδιά της Ευρώπης ως και πέραν του Ατλαντικού. Αυτά οφείλει να επεξεργαστεί και επιδιώξει η Δεξιά και κάθε πατριωτική δύναμη. Διότι μετά και τα προχθεσινά μέτρα απλά το τέλος της σημερινής Ε.Ε. αλλά και των ελληνικών ψευδαισθήσεων είναι πολύ πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα