Η αυτοδυναμία Μητσοτάκη τρομάζει το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους λέει ο σοφός λαός και στην προκειμένη οφείλουμε να εξηγηθούμε, για ακόμη μία φορά.

Το 2015, όταν ξεκίνησε η λαίλαπα του Τσίπρα, το Antinews ήταν το μόνο μέσο που αποδόμησε την υποτιθέμενη «πολιτική κυριαρχία» του Αλέξη αποκαλύπτοντας την συμμαχία με την Καραμανλική «πέμπτη φάλαγγα».

Συμμαχία που κατέστησε τον Τσίπρα «πολιτικά

ισχυρό» σώζοντάς τον από την κατάρρευση και την αφάνεια.

Βλέπετε στον Τσίπρα δεν αρκούσε μόνο ο καραμανλικός Καμμένος για να κυβερνήσει, αλλά χρειαζόταν βοήθεια και μέσα από τη ΝΔ.

Έτσι επιστρατεύτηκε ο Βαγγέλας ο οποίος πρόσφερε απλόχερα την ψήφιση του Μνημονίου των 100 δις στον Τσίπρα και για να μην τον αφήσει παραπονεμένο του χάρισε και τις εκλογές. Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ευγενική χορηγία στο καθεστώς Τσίπρα του Π. Παυλόπουλου, αλλά και τις παρεμβάσεις προσώπων που κυκλοφορούν με άνεση στην «αυλή» του Καραμανλή που έκαναν και κάνουν μεγάλη ζημιά στη ΝΔ. Βέβαια ο Καραμανλής αρνείται οιαδήποτε σχέση, ξεχνώντας πάντως να τους τραβήξει το αυτί.

Επειδή λοιπόν τολμήσαμε να αποκαλύψουμε αυτή την ανίερη αριστεροδεξιά συμμαχία, τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ μας χτύπησαν και συνεχίζουν να μας χτυπάνε επιδιδόμενα σε μία απίστευτη λασπολογία.

Ό, τι κι αν πουν όμως δεν μας αγγίζει γιατί έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Αποκαλύψαμε και θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια στους πολίτες και θα κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Γι΄ αυτούς δεν ξέρουμε...

Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας και η παρέα του έχουν επιδοθεί σε έναν απίστευτο... αγώνα λάσπης κατά του Μητσοτάκη, του Σαμαρά, του Άδωνι και όποιου άλλου τολμά να ορθώσει ανάστημα εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Βλέπετε γνωρίζουν ότι η ώρα της κρίσης πλησιάζει και μηχανεύονται ό,τι κατεβάσει η κούτρα τους προκειμένου να στερήσουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ.

Κατασκευάζουν δημοσιεύματα με θεωρίες συνωμοσίας, ψεύτικες δημοσκοπήσεις και υποτιθέμενα σκάνδαλα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διχάσουν τη ΝΔ.

Παράλληλα εξευτελίζουν την Παιδεία, προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν τη χούντα τους πολεμώντας τους θεσμούς, ξεθάβουν τον σταλινισμό για να το παίξουν αριστεροί και να πολεμήσουν την... επάρατη δεξιά.

Κι όλα αυτά μπας και πείσουν κανένα χαχόλο να τους ψηφίσει γιατί γνωρίζουν ότι με τα ψέματα που είπαν και τα Μνημόνια που ψήφισαν σε λίγο θα κυνηγάνε να βρουν την ψήφο τους.

Γνωρίζουν επίσης ότι η χώρα έβγαινε από τα μνημόνια το 2014, γνωρίζουν ότι ο Μητσοτάκης όταν γίνει πρωθυπουργός θα επαναφέρει τη χώρα στο σωστό δρόμο συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή Σαμαρά και γνωρίζουν ακόμη ότι αυτή τη φορά μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού θα ψηφίσει συγκρίνοντας. Δηλαδή πως ήταν το 2014 και πως είναι τώρα. Αυτά είναι που τους τρομάζουν και επιτίθενται λυσσαλέα στη ΝΔ του Κυριάκου.

Όμως ό,τι κι αν κάνουν είναι καταδικασμένοι να υποστούν τη νίκη της ΝΔ.

Η ουσία όμως είναι να κερδίσει με ισχυρή αυτοδυναμία ώστε ο Μητσοτάκης να μπορεί να κυβερνήσει απρόσκοπτα. Για να γίνει αυτό οι παραπλανημένοι και αυταπατημένοι του 2015 πρέπει να πάνε στην κάλπη σκεπτόμενοι.

Να είστε σίγουροι ότι όσο ζυγώνει η ώρα της συντριβής, ο Τσίπρας με τις δεξιές συνιστώσες του εντός κι εκτός της ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.

Όμως όσες βρώμικες συμμαχίες κι αν συνάψει, όσα ντιλ κι αν κάνει με εκκολαπτόμενους νταβατζήδες στήνοντας προβοκατόρικα ΜΜΕ για να στερήσει την αυτοδυναμία από τη ΝΔ δεν πρέπει να του περάσει.

Κι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί είναι να κλείσετε τα αυτιά στην αντινεοδημοκρατική προπαγάνδα των αριστεροδεξιών Σειρήνων και να μην κάνετε αυτό που κάνατε στον Σαμαρά το 2015.

Το Μνημόνιο αντι - Μνημόνιο έχει πλέον πεθάνει, όπως και οι ανούσιες ιδεολογικές διαφορές μεταξύ δεξιάς κι αριστεράς. Αυτό που χρειάζεται είναι μια ισχυρή κυβέρνηση με έναν αποφασισμένο μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Μετά κάλλιστα μπορούμε να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι περισσότερο δεξιός ή αριστερός.

Όλα αυτά τα ξέρετε, το μόνο που μένει είναι να δώσετε στον Μητσοτάκη τη δύναμη ενός Έθνους για να κερδίσει τη μάχη της Πατρίδας που θα έλεγε κι ο Σαμαράς.

Η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας είναι στα χέρια σας. Προσοχή στις αυταπάτες...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα