Η αυτής μεγαλειότης… Ντόρα

Ξεπέρασε τη λύπη της που δεν έγινε Επίτροπος στην ΕΕ. Ανασυντάχθηκε μετά τις απανωτές υποβαθμίσεις που τρώει τόσα χρόνια στο πολιτικό στερέωμα. Ξέχασε για λίγο την αντιπολίτευση και τα μυστικά δείπνα για να δει πως θα «φάει» τον Σαμαρά και βγήκε λίγο να ξεσκάσει. Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έβαλε τα καλά της και πήγε μετά του συζύγου Ισίδωρου Κούβελου, στη μεγάλη δεξίωση.

Το μεγάλο

γεγονός ήταν η χρυσή... επαίτιος (σωστά το γράφουμε γιατί περί επαιτών πρόκειται) του γάμου του Κ. Γλύξμπουργκ μετά της Άννας - Μαρίας. Πριν 50 χρόνια συγκινημένοι οι Αθηναίοι έραιναν με λουλούδια το βασιλικό ζεύγος. Έτσι λοιπόν και ο Κοκός αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας δεξίωση στην οποία καλούσε επιχειρηματίες, πολιτικούς, εφοπλιστές μεταξύ των οποίων και η Ντόρα. Άλλωστε μια... πριγκίπισσα της πολιτικής μόνο σε βασιλικές δεξιώσεις μπορεί να πηγαίνει.

Ήταν κι άλλοι εκεί. Ο Ψυχάρης, ο Β. Βαρδινογιάννης, ο Κυριακού, Λαιμός, Νιάρχος, Γουλανδρή και πολλοί γαλαζοαίματοι. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα