Γιατί οι δημοσιογράφοι μαρκάρουν στενά την οικογένεια Βαρδινογιάννη;

16:37 3/7/2013 - Πηγή: Antinews

Παραλήπτες βιογραφικών “μεγατόνων” γίνονται τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη που αποφάσισαν να αναμορφώσουν τον ενημερωτικό τομέα του Star, εντάσσοντας ήδη στη δημοσιογραφική οικογένεια τον Νίκο Χατζηνικολάου και παρέχοντας φιλόξενη στέγη στις Μάρα Ζαχαρέα και Πόπη Τσαπανίδου. Μεγάλο αριθμό βιογραφικών όμως δέχεται και το τμήμα προσωπικού του καναλιού, ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου, τα στελέχη που έχει επιλέξει, ο Κώστας Τσιακανίκας, η Μάρα Ζαχαρέα δέχεται επίσης “επιθέσεις” φιλίας, όπως εξάλλου και η Πόπη Τσαπανίδου αλλά

και όσοι προαλείφονται για την επόμενη ημέρα του καναλιού.

Όλα αυτά ενώ στον σταθμό της Κηφισιάς “ξηλώνεται” η προηγούμενη κατάσταση, το οικοσύστημα “Μαλέλη” το οποίο ούτως ή άλλως είχε αποδιοργανωθεί μετά την ανεξήγητη πρόσφατη (τώρα εξηγήθηκε 100%) εθελούσια έξοδο που αποφάσισε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Το Star φιλοδοξεί να κερδίσει ένα μερίδιο στην ενημέρωση του κοινού και ο σχεδιασμός προβλέπει πως ως την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχει στελεχωθεί το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού με το τιμόνι να παίρνει στο χέρι του ο Κώστας Τσιακανίκας.

Το ερώτημα είναι σε ποιό βαθμό το Star στη νέα του πιο ενημερωτική μορφή θα μπει στο μάτι στο πολύπαθο Mega των καναλαρχών, ένας από τους οποίους είναι ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης. Η οικογένεια, έχει διασπαρεί παντού στα media, και κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι έχει αποφασίσει την έξοδό της από τα media.

Keywords
Τυχαία Θέματα