Γιατί κανείς δεν έχει καλέσει τον Λάκη τον μονταζιέρη να απολογηθεί;

Για όλον αυτόν τον θίασο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την συνωμοσία των ηλιθίων διαβάσαμε πολλά. Ο καθένας έχει καταλάβει τι συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα που έχει εκπροσώπους της στη Βουλή ανθρώπους που δεν μπορούν να… στήσουν ούτε μια προβοκάτσια. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη και ίσως κάποτε μάθουμε τι πραγματικά έγινε.

Εκείνο όμως που δεν έχει γραφτεί και περιέργως δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα

τα μέσα ενημέρωσης είναι η εμπλοκή του… Απόστολου Λαζόπουλου, κατά κόσμον Λάκη, Μήτσου, Γύφτου, Τσαντιριώτη. Για τους παλιούς που πρέπει όμως να θυμούνται και τους νέους που πρέπει να μαθαίνουν είναι ο Λάκης ο κολλητός της Μιμής Λιάνη, ο ομοτράπεζος πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, πλούσιος τζάμπας μάγκας που σκίζει τα μνημόνια σε κάθε εκπομπή του, ο φίλος του Τσίπρα που αποκτά έτσι ερείσματα στον χώρο του πολιτισμού της πιο λαϊκίστικης έκφανσής του. Είναι επίσης ο τηλε-ευαγγελιστής που γι’ αυτόν γράφτηκε το σύνθημα «ήμουν κι εγώ στο κότερο».

Αυτός λοιπόν ο όψιμος αγωνιστής της Αριστεράς ενεπλάκη στην κωμωδία, γνωστή και ως «Haikalis Gate», γιατί κάθε χώρα έχει το σκάνδαλο που της αξίζει. Όμως, η εμπλοκή του αυτή γεννά τεράστιες απορίες.

1.Γιατί ο Χαϊκάλης πήγε στον Λαζόπουλο και του έδωσε το βίντεο με τη συνάντηση με τον Αποστολόπουλο; Αυτός λέει ότι το έκανε διότι είναι πολύ φίλος του και άνθρωπος της εμπιστοσύνης. Αλλά στον Λάκη που είναι σίγουρο ότι θα κάρφωνε στον φίλο του τον Τσίπρα την υπόθεση;

2.Λέει ο ηθοποιός – βουλευτής – καμένος από χέρι: Του έδωσα το υλικό για να το επεξεργαστεί διότι αυτός έχει μηχανήματα να το κάνει. Δηλαδή έχει ο Λάκης ένα στούντιο σαν κι αυτά που υπάρχουν δεκάδες. Ειδικά ο Χαϊκάλης που έχει δουλέψει σε δεκάδες παραγωγές θα μπορούσε να βρει εύκολα. Από την άλλη γιατί δεν το πήγαινε στην Αστυνομία που έχει τα πιο τέλεια μηχανήματα; Ο Σφακιανάκης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα τον είχε κάνει μάγκα.

3.Όσοι ακούσατε το ηχητικό και είδατε το βίντεο καταλάβατε το μέγεθος της ανοησίας. Ένα μονταρισμένο cd δηλαδή που ο Λάκης ή όποιος άλλος, έκοψε και έραψε τον ήχο με την εικόνα. Πράγματι τέλεια δουλειά έκανε.

4.Και τώρα το μέγιστο ερώτημα: Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος δεν διώκεται για κακούργημα; Αποδέχθηκε προϊόν εγκλήματος (υποκλοπή) και μάλιστα το επεξεργάστηκε κιόλας. Γιατί κανείς δεν έχει καλέσει τον Λάκη τον μονταζιέρη να απολογηθεί; Είναι ή δεν είναι κακούργημα με βάση το αρ 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα;

Αν θυμάστε καλά στην υπόθεση Ζαχόπουλου ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης και άλλοι κατηγορήθηκαν για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος αφού πήραν το υλικό στα χέρια τους. Η πιο έξυπνη τότε Όλγα Τρέμη αν θυμάστε είχε δηλώσει ότι δεν το είδε ποτέ γιατί ακριβώς αυτό ήταν αδίκημα. Να σας θυμίσουμε ότι ο δικηγόρος της Τσέκου, Νικολακόπουλος είχε πάει φυλακή για την ίδια υπόθεση;

Επίσης, να θυμίσουμε ότι μετά την υπόθεση Μπαλτάκου – Κασιδιάρη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βαρύνεται με βαριά δίωξη για υποκλοπή και χρήση κλαπέντος υλικού;

Γιατί λοιπόν κύριοι εισαγγελείς δεν έχει καλέσει κανείς το Λαζόπουλο να απολογηθεί; Φοβούνται μήπως ξεσηκωθούν τα media της ψευτοαριστεράς και ψευτοκουλτούρας; Υπάρχει δικαιοσύνη, ίση για όλους;

Έτσι, θα μπορούσαμε κι εμείς να μάθουμε τι είδους μοντάζ έκανε ο Λαζόπουλος, αν είχε ενημερώσει τα φιλαράκια του στην Κουμουνδούρου ή εν τέλει αν και ο ίδιος είναι μέλος του κακοστημένου σκηνικού.

Ποιος είναι ο Γκαίμπελς της ψευτοαριστεράς

Επειδή αυτός ο λαός δυστυχώς έχει κοντή μνήμη και πληρώνει το τίμημα γι’ αυτό, ας θυμίσουμε ποιος ήταν ο Λαζόπουλος και πώς έφτασε να είναι υμνητής του ΣΥΡΙΖΑ, πουλώντας πατριωτισμό στην πιο λαϊκίστικη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Εκεί που όλα πωλούνται δωρεάν και όπως όλοι γνωρίζουμε ο… τζάμπας γίνεται πάντα μάγκας.

Ξεκινώντας ταπεινά από την Λάρισα, με τις κατάλληλες γνωριμίες στα καλλιτεχνικά στέκια που πάντα στηρίζουν τους δικούς τους ανθρώπους αναρριχήθηκε στο χώρο του θεάτρου έχοντας σαφώς ένα κάποιο ταλέντο. Έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 όταν άρχισε να σατιρίζει τον τότε Πρόεδρο Χρήστο Σαρτζετάκη και να τον αποκαλεί μ... αλλά ακόμη πιο γνωστός όταν προφασίστηκε λόγους ψυχικής υγείας για να μην πάει στον στρατό, όπως όλοι οι Έλληνες. Ο «τρελός» προσπάθησε πολύ να αποφύγει τη στράτευση γιατί προφανώς ήταν… πασιφιστής. Τελικά κλήθηκε το 1987 και υπηρέτησε έξι μήνες ο καημένος.

Λίγα χρόνια μετά, στην εποχή της παντοδυναμίας της Δήμητρας Λιάνη στο Καστρί και το Μαξίμου, υπήρξε μέλος της αυλής της «αυτοκράτειρας» κι όπως λένε όσοι τον γνώριζαν «είχε μια τάση να κάνει παρέα με τους πλούσιους και διάσημους γιατί ήθελε πολύ να μοιάσει σ’ αυτούς.

Στην «αυλή της Εκάλης», λοιπόν, ο Λαζόπουλος είχε περίοπτη θέση μαζί με τον παπά Τιμόθεο, τον ηθοποιό Κων. Σπυρόπουλο, κάτι αστρολόγους, παλιές αεροσυνοδούς και διάφορες ξεματιάστρες.

Ο Λάκης χαιρόταν όλη αυτή την αυλή και ποτέ δεν εγκατέλειψε την Πασοκική παρέα, κάνοντας φίλους στελέχη και υπουργούς. Ο μικρός από τη Λάρισα έγινε ομοτράπεζος των σπουδαίων, δεν το λες και λίγο…

Εκεί γύρω στο 2001 μια περίεργη υπόθεση που «θάφτηκε» ξαφνικά έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης. Ένα κότερο γεμάτο με κόσμο ταξίδευε για τη Μύκονο και μετά από έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκε να είναι το… βαπόρι από την Περσία. Η κόκα έρεε ποτάμι, τα χάπια χιλιάδες ενώ οι κακές γλώσσες μιλάνε για όργια που δεν μπορούν να περιγραφούν. Επιβάτες του κότερου ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ψυχίατρος Πέτρος Λυμπέρης, ο Λάκης Λαζόπουλος που είχε κάνει καριέρα ως ο μικροαστός Μήτσος που χτυπάει το σύστημα και τις πλούσιες της Εκάλης.

Η υπόθεση θάφτηκε και ποτέ δε μάθαμε γιατί οι επιβάτες ενός πλοίου γεμάτου ναρκωτικά δεν έπαθαν απολύτως τίποτε ή τι είχε γίνει σ’ εκείνο το ταξίδι. Το σλόγκαν «ήμουν κι εγώ στο κότερο», γράφτηκε σε χιλιάδες μπλουζάκια.

Ο Λαζόπουλος συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο με διάφορες εκπομπές και θεατρικές παραστάσεις όπου οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν πλήρωνε και πολύ τακτικά τους ηθοποιούς του. Επίσης έμενε στον αφρό με τον ανηλεή πόλεμο κατά της Μιμής Ντενίση ή τη στοχοποίηση προσώπων όπως ο Κώστας Πρέκας. Η εμμονή του Λαζόπουλου στην εξόντωσή τους «πούλαγε» στο ευρύ κοινό που ήθελε λαϊκισμό, υπονοούμενα, αστειάκια και χιούμορ επιπέδου… facebook. Κάπως έτσι ήρθε το Τσαντίρι του στο φιλόξενο… μαγαζί του Κοντομηνά στον Alpha. Σύμβουλος του Προέδρου, καλοπληρωμένος πάντα, καλοζωϊσμένος αλλά πάντα… επαναστάτης. Ξεκινώντας τις τηλεοπτικές του μπαρούφες, έκανε τον κόσμο να γελάει και ταυτόχρονα περνούσε τα μηνύματά του. Η κακή Ευρώπη, η συνωμοσία που θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, οι κακοί πολιτικοί, εκτός του Τσίπρα. Από την εποχή του Γρηγορόπουλου, όταν παρότρυνε τους νέους να… μην ηρεμήσουν, φάνηκε ότι παίζει το τηλεοπτικό παιχνίδι των μπαχαλάκηδων και των Αγανακτισμένων που έτσι βρήκαν φωνή μέσω του Λάκη.

Και κάπως έτσι ο εθνικός κονφερανσιές μετατράπηκε σε Γκαίμπελς της «προοδευτικιάς» αριστεράς με τις δεξιές τσέπες. Ο τηλεοπτικός ευαγγελιστής του ΣΥΡΙΖΑ που συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση της επιρροής του κόμματος αυτού. Διότι χρησιμοποίησε το γέλιο, τη σάτιρα μαζί με το ψέμα, την υπερβολή, την υποκρισία.

Κι αν για κάποιους ηθοποιός σημαίνει φως, για τον Απόστολο Λαζόπουλο σημαίνει σκοτάδι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ανεξαρτητοι ελληνες, λακης λαζοπουλος, θεμος αναστασιαδης, χρυση αυγη, ηλιας ψινακης, βουλη, ΠΑΣΟΚ, τσιπρας, όψιμος, κασιδιαρης, media, μνήμη, συριζα, λαρισα, καημένος, κων, μυκονος, facebook, alpha, ελλαδα, σημαίνει, φως, αλ τσαντιρι νιουζ, αγανακτισμενοι πολιτες, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, στρατος, Καλή Χρονιά, νίκος αναστασιάδης, μνήμη, βιντεο, όψιμος, αστυνομια, δουλεια, δωρεαν, ηθοποιος, καριερα, ναρκωτικα, σλογκαν, φως, ψεμα, ψινακης, alpha, αυξηση, αξιζει, ανθρωπος, βρισκεται, γελιο, γινει, γινεται, δυστυχως, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, εγινε, ευκολα, υπαρχει, εμμονη, εξι, εποχη, ερευνα, ευρωπη, ιδια, ηθοποιος σημαινει φως, υποθεση, εικονα, ιση, ηχο, καημένος, κωμωδια, λαζοπουλος, λυμπερης, λογο, μαξιμου, μιμης, μηνυματα, μηνες, μπλουζακια, παντα, ολγα τρεμη, ολγα, πηγαινε, σακης ρουβας, σατιρα, σιγουρο, ταση, φυλακη, φωνη, χερι, χιουμορ, αυλη, εκπομπες, γλωσσες, χωρα, ιδιαιτερα, κωστας, κων, λακης, media, μυκονο, παιχνιδι, σημαίνει, ταξιδι, τηλε, υγειας, υλικο, χαπια, χερια
Τυχαία Θέματα