Γιατί η Ντόρα κέρασε ψάρι τον Αλίεφ;

Φάβα με χταπόδι και αχινοσαλάτα και ψάρι με αρμυρίκι. Αυτό ήταν το μενού που κέρασε η Αγία Οικογένεια τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ και τη σύζυγό του Μεχριμπάν Αλίεβα. Είναι άγνωστο αν τους έδωσαν και ντολμαδάκια με την παραδοσιακή συνταγή της αείμνηστης Μαρίκας, ωστόσο, στο σπίτι της Ντόρας και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα οι υψηλοί προσκεκλημένοι θα πρέπει να αισθάνθηκαν πολύ καλά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος

Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Παρευρέθησαν επίσης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και Ευτύχης Βασιλάκης.

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο τραπέζι το οποίο ενισχύει το προφίλ της αγαπημένης Ντόρας η οποία θέλει να πάρει τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν και αν το καταφέρει αυτό έχει βάλει πλώρη να πάρει και το χαρτοφυλάκιο της ενέργειας, το οποίο είναι εξαιρετικά κρίσιμο αυτή την περίοδο. Και έχει και πολύ χρήμα, εξουσία, παρασκήνιο θα λέγαμε εμείς.

Με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση με το αζέρικο αέριο, το ρώσικο αέριο και τις εξελίξεις στην Ουκρανία αυτός που θα έχει το χαρτοφυλάκιο της ενέργειας στις Βρυξέλλες θα είναι ένας μικρός... θεός.

Και αν δείτε τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι θα διαπιστώσετε ότι ήταν σχεδόν όλο το... αμερικανικό λόμπι.

Κάτι ψήνεται και η Αγία Οικογένεια θέλει να είναι μέσα, σιγά μην αφήσει να πάει χαμένη η μάσα.

Ωστόσο, ο Σαμαράς ήξερε το ραντεβού της Ντόρας με το αέριο;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα