Έλεος με το δούλεμα του ΣΥΡΙΖΑ

Πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τα ραντεβού του Γ. Μηλιού και του Γ. Σταθάκη στο City του Λονδίνου και τις διαβεβαιώσεις τους ότι θα είναι... καλοί με τους τραπεζίτες όταν θα γίνουν κυβέρνηση. Τις πληροφορίες για τα όσα ελέχθησαν στο Λονδίνο αποκάλυψε το κανάλι Action24 το οποίο ανέφερε ότι σε κλειστή συνάντηση με στελέχη του Hellenic Bankers Association του Λονδίνου ο κ. Μηλιός

είπε ότι το κόμμα του «δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του κόμματος, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις επαφές που επιθυμούν να έχουν με τα επενδυτικά funds στο Λονδίνο και με τεχνικούς επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων και hedge funds, ο κ. Μηλιός είπε ότι στόχος του ιδίου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να καθησυχάσουν τις αγορές» για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία.

Τα επόμενα ραντεβού των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι με στελέχη της Deutsche Bank και της Nomura.

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου είπε: «Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι. Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου» σχολίασε.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ επεσήμανε επίσης πως «την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών».

Σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ αρκείται να χαρακτηρίσει «προβοκατόρικες μπαρούφες» τα όσα υποστήριξε η κυρία Ασημακοπούλου.

«Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Αλλά δεν χρειάζεται να διαψεύδει η Κουμουνδούρου. Είναι γνωστή η διγλωσσία του αρχηγού, πόσο μάλλον των στελεχών. Ο Τσίπρας δεν ήταν αυτός που προσκύνησε το ΔΝΤ; Αυτός δεν έστειλε τον Δραγασάκη να συναντήσει τον στενό συνεργάτη της Μέρκελ, Γ. Ασμουσεν;

Τώρα τι βγαίνουν να μας πουν; Ότι δε λένε ψέματα στην Ελλάδα για τις προθέσεις τους άμα γίνουν κυβέρνηση;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα