Δείτε τη Ντόρα 12 χρονών

19:59 7/7/2014 - Πηγή: Antinews

Όποιος δει αυτή την φωτογραφία θα πιστέψει ότι πρόκειται για το ζεύγος Μητσοτάκη, τον Κώστα και τη Μαρίκα. Κι όμως, δίπλα στον Επίτιμο είναι η... υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ, η Ντόρα η οποία αν και... 12 χρονών μεγαλοδείχνει. Ψηλή, ντυμένη με φόρεμα, τα μαλλιά κότσο κάνει τη βόλτα της στην Πάρο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη λεζάντα «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την κόρη του Ντόρα κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Πάρο, τον Ιούλιο του 1966».

Με δεδομένο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη

έχει γεννηθεί το 1954, το 1966 ήταν μόλις 12 χρονών! Μεγαλεία. Από την Πάρο στις Βρυξέλλες θα σκέφτεται τώρα. Άλλωστε, μιλώντας στο Βήμα είπε:

«Είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού -και φαντάζομαι ότι εντός των ημερών θα αποφασιστεί το όνομα της επιλογής που θα κάνει η Ελλάδα- για τον νέο Επίτροπο στις Βρυξέλλες».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είπε: «Αλήθεια είναι. Αλλά δεν είναι είδηση. Τα στελέχη συναντώνται, όπως ξέρετε, ανταλλάσσουν απόψεις. Είχα να δω τον κ. Καραμανλή από τις ευρωεκλογές, οπότε κάναμε μια ευρύτερη συζήτηση. Συζητήσαμε πιο πολύ την ευρωπαϊκή εξέλιξη, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό σήμερα στην Ευρώπη. Διότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσιάζει μια ευρύτερη κινητικότητα στους λαούς της και το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να ληφθεί πλέον με πολύ διαφορετικό τρόπο από μια Ευρώπη που πρέπει να μπει σε νέου τύπου λογικές».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα