Αριστερή Πλατφόρμα: Έξοδος τώρα από το ευρώ

Σκληρή και άκαμπτη στάση απέναντι στους δανειστές και τις αιτιάσεις τους και ρήξη με τους Eυρωπαίους εταίρους ζητά η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μέσω του ιστότοπου iskra.gr

Σε άρθρο του ο Άκης Μπαδογιάννης, με τίτλο «ΕΕ και ΕΚΤ σφίγγουν τη θηλιά της οικονομίας», τονίζεται ότι «μόνη επιλογή που έχει μείνει στη χώρα είναι η ρήξη με το νεοφιλελεύθερο μονόδρομο της Ευρωζώνης και της ΕΕ».

«Δυστυχώς όσο περνούν οι βδομάδες και

παρά τις φιλοφρονήσεις, ο κλοιός που έχουν προκαλέσει οι αποκαλούμενοι «εταίροι» γύρω από τη χώρα μοιάζει να στενεύει, ενώ η πρόκληση για την αναζήτηση νέων εναλλακτικών δρόμων γίνεται όλο και πιο επείγουσα και επιτακτική», επισημαίνει.

Μάλιστα είναι η πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες που η Αριστερή Πλατφόρμα ασκεί ευθεία κριτική στους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις της, `ο «έντιμος συμβιβασμός» που επιδιώκει η κυβέρνηση, δεν είναι τίποτε άλλο παρά οπισθοχώρηση από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αντιδράσεις έχουν οξυνθεί ακόμη περισσότερο έπειτα και από την συνέντευξη τύπου του κ. Τσίπρα με την κ. Μέρκελ, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από «ομολογία ήττας», όπως υποστηρίζουν στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα