Απίστευτο: Κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ με έτοιμο δελτίο των 2,5 ευρώ!

Πλουσιότερος κατά 15,5 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος έγινε ένας υπερτυχερός από την Πάτρα, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς της κλήρωσης του Τζόκερ, μετά τα επαναλαμβανόμενα τζακ ποτ.

Το τυχερό δελτίο παίχθηκε σε πρακτορείο στα Βραχνέικα Πατρών, και ο μεγάλος τυχερός έδωσε μόλις 2,5 ευρώ, αγοράζοντας ένα έτοιμο δελτίο τυχαίας επιλογής.

Το «χρυσό» δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορεία της Ολγας Κόρδα στα Βραχνέικα Αχαΐας στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου. Οπως είπε η ιδιοκτήτρια,

το τυχερό δελτίο ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το πρακτορείο.

Όμως, όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ Όλγα Κορδά, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» λέει.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα