Αλλάξτε τους τα φώτα!

Τώρα που τα τρομο-δέματα με προέλευση την Ελλάδα σκάνε στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είναι καιρός να έλθει στην επιφάνεια μια άλλη διάσταση των εγκληματικών ευθυνών του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι («εγκάρδιες») σχέσεις του με την τρομοκρατία!

Σχέσεις ανοχής σίγουρα…

Ίσως και σχέσεις «συνενοχής».

Και πάντως σχέσεις που υποδηλώνουν πλήρη έλλειψη δημοκρατικής ευθύνης εκ μέρους του. Γιατί στοιχειωδώς «δημοκρατικά κόμματα» δεν κάνουν τέτοια.

Για την

ακρίβεια, τα κόμματα που έχουν δημοκρατική συνείδηση κάνουν τα ακριβώς αντίθετα…

Οφείλουν να πληροφορηθούν οι Ευρωπαίοι, λοιπόν – και επισήμως πλέον - ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύπλοκες και βαθιές και αποδεδειγμένες σχέσεις με εγκληματικά κυκλώματα.

Κι ας διαμαρτύρεται σήμερα, πως «δεν έχει καμιά σχέση» με όλα αυτά.

Μερικά μόνο παραδείγματα:

* Ήταν και παραμένουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άτομα που πήγαιναν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» στις δίκες της 17ης Νοέμβρη!

* Ήταν και παραμένουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άτομα που αποκαλούσαν τους καταδικασμένους δολοφόνους της 17Ν «πολιτικούς κρατούμενους»!

Που ζητούσαν και ζητούν (ακόμα και σήμερα) την αποφυλάκισή τους.

* Ήταν και παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωπος που συνδέεται με τους κουκουλοφόρους, που πρωτοστατούσε επί χρόνια στην άμεση αποφυλάκιση όσων πιάνονταν από την Αστυνομία, και πριν ενάμιση χρόνο καταγγέλθηκε από πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι διαπραγματευόταν με τους έγκλειστους τρομοκράτες την αποφυλάκισή τους!

Κι ότι στήνεται «αριστερό Παρακράτος»…

Αυτά όλα, όπως θα δούμε, αμέσως είναι απλώς η μύτη του παγόβουνου.

Αλλά πρέπει να αρχίσουν να τα μαθαίνουν έξω…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η επαναφορά του λεγόμενου Πανεπιστημιακού «ασύλου». Που μετέτρεπε τους Πανεπιστημιακούς χώρους σε ορμητήρια κουκουλοφόρων, σε αποθήκες εφοδίων για «αντάρτικο πόλης» (μολότοφ, λοστοί, βαριοπούλες κλπ.), αλλά και κέντρα διακίνησης ναρκωτικών!

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η ηθική και πολιτική «κάλυψη» της τρομοκρατίας που ασκείται στα Πανεπιστήμια, σε βάρος κάθε «αντιφρονούντος» (φοιτητή ή καθηγητή) από… «εξωπανεπιστημιακούς» τραμπούκους που προστατεύονται από το «άσυλο».

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση του Νόμου Διαμαντοπούλου του 2011 που είχε ψηφιστεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κι είχε σπάσει τον έλεγχο της μειοψηφικής Αριστεράς στα Πανεπιστήμια.

Μετά από δυόμιση χρόνια εφαρμογής του Νόμου Διαμαντοπούλου, το καλοκαίρι του 2014, επί κυβέρνησης Σαμαρά πλέον, στα περισσότερα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχασε τον έλεγχο η Αριστερά!

Εκλέχθηκαν αρχές που έβαζαν τέλος στην ασυδοσία των αριστερών γκρουπούσκουλων. Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες!

Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Πλην έξι μήνες αργότερα ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση και επιστρέψαμε στο παλαιό καθεστώς των μπαχαλάκηδων και της αριστερής ιδεολογικής τρομοκρατίας.

* Ήταν και παραμένει διακηρυγμένη και επίσημη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η ανοχή απέναντι στους μπαχαλάκηδες (εντός και εκτός Πανεπιστημίων).

Ο σημερινός υπουργός του Τσίπρα, τους αποκαλεί… «συλλογικότητες»!

Και τους καλεί δημόσια να …διαπραγματευθούν μαζί του!

Τι θα πει «συλλογικότητες»;

Εγκληματικές οργανώσεις είναι, κύριε!

Αυτά που κάνουν είναι φθορά ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και σωματικές βλάβες κατά προσώπων και απειλές ανθρωποκτονίας ακόμα…

Μερικοί μαζεύουν και «προστασία» από ανυποψίαστους περίοικους για να μην «περιποιηθούν» τα μαγαζιά τους.

Όλα αυτά είναι κακουργήματα!

Κα-κουρ-γή-μα-τα!

Και τι θα πει «συλλογικότητες»;

Τότε και η μαφία είναι… «συλλογικότητα»!

Θα αρχίσετε να διαπραγματεύεστε και με τη μαφία;

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή είναι η πολιτική του…

Κι αυτά όλα πρέπει η ΝΔ να τα κάνει φειγ βολάν στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στον Ξένο Τύπο…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η υποκίνηση, στήριξη και κάλυψη έκνομων ενεργειών από «ακτιβιστές» σε βάρος επενδύσεων που πληρούν όλα τα νόμιμα κριτήρια.

--Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ υποκίνησε και στήριξε τις «κινητοποιήσεις» κατά της επένδυσης στις «Σκουριές». Τότε διεπράχθησαν κανονικά εγκλήματα! Άνθρωποι ξυλοκοπήθηκαν και κινδύνευσαν να πεθάνουν. Τους φρουρούς των εργοταξίων τους έδεσαν σε δένδρα και τους περιέλουσαν και πετρέλαιο. Σώθηκαν από τύχη τότε, γιατί έπιασε βροχή…

--Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε την επένδυση και κινδύνευσε να φύγει η εταιρία.

Αυτή ήταν η πολιτική του. Κι αυτή παραμένει…

* Ήταν και παραμένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η πλήρης κάλυψη στους κουκουλοφόρους.

Ο άνθρωπος που φωτογραφήθηκε με μολότωφ μπροστά στη φλεγόμενη «Μαρφίν» (όπου βρήκαν φριχτό θάνατο 3 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και μια έγκυος) ήταν γνωστός ακτιβιστής συνεργαζόμενος με το ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέποτε παραπέμφθηκε! Προχθές εθεάθη μαζί με άλλους δύο να έχουν στήσει «τραπεζάκι» μπροστά από τον χώρο του «Άγνωστου Στρατιώτη» και να παρεμποδίζουν την αλλαγή της τιμητικής φρουράς.

Τώρα πια δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε αυτούς που έφυγαν και τον καταγγέλλουν. Αλλά και τώρα ακόμα κανείς δεν τον αγγίζει…

Ίσως τους «κρατάει», γιατί ξέρει πολλά…

Το τι ακριβώς έγινε το Δεκέμβριο του 2008 είναι γνωστό.

Μέχρι και το ΚΚΕ είπε τότε στο ΣΥΡΙΖΑ:

--Δικοί σας είναι (οι μπαχαλάκηδες).

Από τα δικά σας μπλόκα βγαίνουν. Εσείς τους χαϊδεύετε!

Μέχρι και το ΚΚΕ τους το είπε. Δημόσια! Μέσα στη Βουλή…

Κι εμείς «αναρωτιόμαστε» ακόμα… αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τους κουκουλοφόρους και αν είναι σωστό να τους λέμε.

Ε λοιπόν, είναι σωστό! Είναι και επιβεβλημένο:

Γιατί πρώτον, είναι η Αλήθεια!

Γιατί δεύτερον, είναι η Αλήθεια που δεν «σοκάρει» πια κανένα, την ξέρουν οι πάντες.

Και γιατί τρίτον, μόνο αν τους πούμε κατάμουτρα, θα σπάσει η τρομοκρατία τους.

Αν εμείς, η αντιπολίτευση, που είμαστε μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στο θέμα αυτό, φοβόμαστε να τους πούμε ότι έχουν σχέσεις με την τρομοκρατία, τότε ο απλός κόσμος φοβάται δέκα φορές!

* Είναι πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τα σύνορα της χώρας (που τα κράταγε κλειστά και έλεγχε απολύτως τις «ροές» η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά).

* Ήταν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (με το πρόσχημα ότι ήταν, δήθεν, «πρόσφυγες». Τελικά ελάχιστοι ήταν, πράγματι, πρόσφυγες). Και να τους στείλει μετά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

* Ήταν αυτή η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε τους υπόλοιπους εταίρους να κλείσουν τα σύνορα τους προς την Ελλάδα.

* Ήταν αυτή η πολιτική που παγίδευσε δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο hot spot.

* Ήταν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τον έλεγχο των λαθρομεταναστών (και τα κονδύλια για την εδώ «φιλοξενία» τους) σε «περίεργες» ΜΚΟ που ήταν τελικά «κινούμενα» των «διακινητών».

Και τους καταγγέλλει πλέον και η Ευρωπαϊκή Frontex γι’ αυτό.

Αυτά όλα πρέπει να τα κάνει φειγ βολάν η ΝΔ σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στον ξένο Τύπο…

Αυτά τα ξέρουμε, τα είδαμε, έχουν εν πολλοίς ομολογηθεί από τους ίδιους τους ΣΥΡΙΖΑίους.

Δεν χρειάζονται επί πλέον «αποδείξεις». Είναι παγκοίνως γνωστά.

Υπάρχουν όμως, άλλα που χρειάζονται περαιτέρω «ψάξιμο»:

--Όπως ποια είναι η σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΑ με διεθνή ύποπτα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών (όπως αυτά που καταγγέλλει η Frontex τώρα);

Για να μάθουμε κάποτε ποιοι μας έφεραν μιλιούνια τυχοδιωκτών από χώρες που ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο, μεταφέροντας ναρκωτικά, όπλα, «Τζιχάντ», νεαρές γυναίκες για πορνεία ή και ασυνόδευτα παιδάκια για… «όργανα»!

Και μετά ήθελαν να τους δεχθούμε εδώ ως «πρόσφυγες» – που δεν ήταν οι περισσότεροι – και να τους ενσωματώσουμε στη χώρα μας. Ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες τους μαντρώνουν και τους διώχνουν όταν «παραφέρονται».

Όπως τους μάντρωνε και τους έδιωχνε, πίσω στις πατρίδες τους, η κυβέρνηση Σαμαρά προηγουμένως…

--Να μάθουμε ακόμα ποια είναι η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με περίεργα κυκλώματα που συστηματικά ματαιώνουν επενδύσεις σε όλη την Ελλάδα…

Είτε είναι ορυχεία χρυσού (όπως στις Σκουριές), είτε είναι μαρίνες, είτε είναι ολόκληροι προσοδοφόροι κλάδοι (θυμάστε τι έγινε με το Καμποτάζ στην Κρουαζιέρα, που το έσπασε «με τη μία» η κυβέρνηση Σαμαρά το 2012), είτε είναι εγγειοβελτιωτικά έργα (φράγματα, κανάλια κλπ) είτε είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είτε είναι ναυπηγεία…

Να μάθουμε κάποτε σε βάθος, ποιοι και γιατί θέλουν να σταματήσουν κάθε τέτοια δραστηριότητα που θα φέρει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ποιοι εκβιάζουν κάθε επιχειρηματία που έρχεται, πότε με την «αρχαιολογία», πότε με τα «δασαρχεία», είτε για να παίρνουν «λύτρα», είτε για να «προστατέψουν» τοπικά μικροσυμφέροντα…

Να τα μάθουμε όλα αυτά και – κυρίως – να πληροφορηθούμε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με όλα αυτά τα κυκλώματα.

Γιατί… «όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη»!

Όπου πήγε να γίνει κάποια σοβαρή επένδυση, ακόμα κι όταν είχε πάρει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά, ακόμα κι όταν είχε περάσει απ’ όλες τις «κρισάρες», ακόμα κι όταν το ΣτΕ είχε αποφανθεί θετικά, πάντα – μα πάντα – βρέθηκαν απέναντι κάποιοι «ακτιβιστές» οι οποίοι – τι σύμπτωση;

Πάντα μα πάντα είχαν την εκ των προτέρων υποκίνηση και την εκ των υστέρων στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Ή μήπως όχι;

--Και να πληροφορηθούμε τέλος, τι σχέσεις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με περίεργα διεθνή κυκλώματα, με περιφερόμενες ορδές σύγχρονων βανδάλων (όπως η περιβόητη «ΑΝΤΙΦΑ» ή οι «ακτιβιστές της Γένοβας»), που τους καταγγέλλουν ακόμα και άνθρωποι από τον αντί-εξουσιαστικό χώρο διεθνώς ή από εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις του εξωτερικού.

Και που οι διωκτικές αρχές της Ευρώπης τους θεωρούν ύποπτους και τους ψάχνουν εδώ και χρόνια.

Κάποτε να τα ερευνήσουμε κι εμείς όλα αυτά. Έτσι;

Και βέβαια ήλθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε σοβαρά όλη αυτή την συνδυασμένη επιχείρηση λάσπης – τρομοκρατίας κατά της παράταξής μας!

--Λάσπης από τα «ντοκουμέντα» του «εκτελεστή συμβολαίων» του ΣΥΡΙΖΑ. Λάσπης κατά όλων των ενοχλητικών βουλευτών και ηγετικών στελεχών της ΝΔ…

--Και τρομοκρατίας με «γκαζάκια» που έγιναν πια κανονικές εμπρηστικές βόμβες με στόχους πάντα ηγετικά στελέχη της ΝΔ, αλλά και με τρομο-δέματα που στέλνονται σε ξένες πρωτεύουσες.

Να αντιμετωπίσουμε σοβαρά σημαίνει: Να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ πως, αν δεν σταματήσει μαχαίρι «αυτά που ξέρει» κι αν δεν μαζέψει αμέσως «αυτούς που ξέρει», δεν θα υπάρξει εφημερίδα και κανάλι και ειδησιογραφικό site διεθνώς, που δεν θα έχει πρωτοσέλιδα τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και τις σχέσεις του με την τρομοκρατία.

Κι αυτά για αρχή. Για να σφίξουν οι…πωποί!

Με δύο λόγια:

Αλλάξτε τους τα φώτα. Πριν αλλάξουν εκείνοι το Πολίτευμα!

Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς είναι… «δημοκρατικό» κόμμα!

«Δημοκρατικότατο», αλίμονο…

Αναπόσπαστο μέρος του… «δημοκρατικού τόξου»!

Σίγουρα!

Οπωσδήποτε…

Ποιος λέει το αντίθετο.

Δεν αφήνουμε τις… «μακακίες», λέω εγώ.

ΥΓ. Κάποιοι λένε, δεξιά και αριστερά:

--«Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν κουνιούνται οι μπαχαλάκηδες γιατί είναι δικοί τους»!

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, παιδιά:

Επί ΣΥΡΙΖΑ ξεσάλωσαν οι μπαχαλάκηδες, επειδή ακριβώς είναι «δικοί τους»!

Επί Σαμαρά δεν κουνιούνταν γιατί τους είχε βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Γιατί τους καθάριζε τα «ορμητήρια». Γιατί γνώριζαν πια ότι θα πήγαιναν φυλακή (ποινικοποίηση κουκούλας κλπ). Άσε που από τη στιγμή που έχωσε μέσα τη ΧΑ, «λύθηκαν» εντελώς και τα χέρια του να καθαρίσει και τους «άλλους» (Εφάρμοσε τον νόμο περί «εγκληματικής οργάνωσης»…).

Αν εξαιρέσει κανείς ένα περιστατικό το Δεκέμβριο του 2014, λίγες μέρες πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά (με την απεργία πείνας του Ρωμανού, τότε) περιστατικά βίας και φωτιές στους δρόμους δεν υπήρξαν επί κυβέρνησης Σαμαρά…

Αυτά που γίνονται τώρα καθημερινά στην Πατησίων δεν γίνονταν τότε!

Ο «Ρουβίκωνας» δεν υπήρχε τότε.

Λεωφορεία, τρόλευ και ακυρωτικά μηχανήματα δεν καταστρέφονταν τότε.

Συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων» δεν υπήρχαν τότε (υπήρχαν πριν, επί ΓΑΠ).

Τράπεζες δεν καίγονταν τότε (η Μαρφίν κάηκε το Μάϊο του 2010, επί ΓΑΠ).

«Καραβάνια» λαθρομεταναστών δεν πήγαιναν πέρα-δώθε, καταλαμβάνοντας πανεπιστήμια και κτίρια στο κέντρο της πόλης (η υπόθεση της «βίλας-Υπατεία» είχε γίνει το 2011 κι αυτή επί ΓΑΠ).

«Αλληλέγγυοι» δεν πουλούσαν «προστασία» τότε, σε ντόπιους και ξένους.

Ο Σαμαράς είχε σχεδόν μηδενίσει την παρουσία των ΜΚΟ!

Οι λαθρομετανάστες μαντρώνονταν στην «Αμυγδαλέζα» κι από εκεί επαναπατρίζονταν, ενώ το κέντρο της Πόλης είχε «καθαρίσει» τότε, από την Πλατεία Αμερικής ως την Ομόνοια και του Ψυρρή.

Η κυβέρνηση Σαμαρά τους καθάριζε σιγά-σιγά.

Και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι…

Και η διαφορά είχε αρχίσει να φαίνεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους «μπαχαλήκηδες» ως «μακρύ χέρι» για να τρομοκρατεί τους αντιπάλους του.

Αυτή είναι η αλήθεια, που ακόμα δεν τολμούν κάποιοι να δουν…

Και που δεν τολμούμε ακόμα να βροντοφωνάξουμε. Μέσα κι έξω από τη χώρα.

Κατά τα άλλα, βέβαια, είναι πολύ… «δημοκρατικό κόμμα» οι θαυμαστές του Μαδούρο! Οπωσδήποτε…

Ε κάποτε, πρέπει να κόψουμε τις… «μακακίες»!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
ελλαδα, καιρος, συριζα, ΠΑΣΟΚ, καλοκαιρι, σαμαρας, τσιπρας, πετρελαιο, ΚΚΕ, μκο, frontex, αποδειξεις, συρια, σημαίνει, site, απεργια, λεωφορεια, γαπ, τραπεζες, Αντωνης Σαμαρας, κινηση στους δρομους, βουλη, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια οσε, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια υπα, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργιες σημερα, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, νικολετα ρωμανου, η φιλη της κορης μου, αγανακτισμενοι πολιτες, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, απεργια ταξι, τελος ακινητης περιουσιας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, γσ πατησιων, αλλαγη ωρας 2012, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, τελος του κοσμου, γιορτη σημερα, δικαιολογητικα, κομματα, βγαινουν, ρωμανου, χωρες, αστυνομια, γαμος, ηθικη, θεμα, μκο, ναρκωτικα, περιεργα, πρωτοσελιδα, τυχη, ωρα, ακτιβιστης, ανθρωπος, μαρφιν, ασυλο, βομβες, γινει, γινονται, δωσει, εγινε, ειπε, ελλειψη, εργα, εξι, επενδυσεις, ερχεται, εταιρια, ευρωπη, εφημεριδα, υπηρχαν, υποθεση, κυβερνηση, κρουαζιερα, κτιρια, λαθρομεταναστες, λογια, μαφια, μηνες, μυτη, παντα, ομονοια, ορυχεια, παιδια, παιδακια, πηγες ενεργειας, συρια, φυλακη, φθορα, φορα, ψυρρη, ανηκει, ελληνικα, frontex, γιορτη, χωρα, καηκε, μπροστα, πηγες, ποδια, σημαίνει, site, σωστο, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα
Αλλάξτε,allaxte