Αλέξης… «Κουφοντίνας»

Εντάξει, με τον «φαρμακοχέρη» θα περάσει κανένα διήμερο οργής. Θα ασχοληθούν τα κανάλια και οι εφημερίδες, θα… στεναχωρηθεί και θα διαφωνήσει ο Πάνος Καμμένος και μπορεί να κόψει για λίγο τις συναντήσεις με μεσάζοντες όπλων.

Δεν πειράζει που θα δούμε συνεχή πλάνα από τον Κουφοντίνα της «17Ν». Μέχρι τη Δευτέρα θα τον έχουμε ξεχάσει και θα τον ξαναθυμηθούμε όταν πάρει νέα άδεια και την κοπανήσει.

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Δημήτρης

Κουφοντίνας, αλλά ο… «Αλέξης Κουφοντίνας». Κι εννοούμε τον πρωθυπουργό μας, χωρίς να θέλουμε να τον συνδέσουμε με τρομοκρατίες και άλλα τέτοια εγκλήματα. Για τη σχέση της Αριστεράς με όλα αυτά ας κοιταχτούν στον καθρέφτη.

Εννοούμε τον κ. Τσίπρα ως τον «δολοφόνο» της οικονομίας αλλά και ως το «πιστόλι» της συριζαϊικης συμμορίας που πήγε πολλά χρόνια πίσω τη χώρα. Σε κοινωνικό, αξιακό, μορφωτικό επίπεδο. Όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια είναι δολοφονία της Ελλάδας.

Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Τη Θρησκεία την έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Την οικογένεια τη διαλύουν αφού πρώτα την εξαπάτησαν.

Βασικές κατακτήσεις της αστικής δημοκρατίας έχουν καταλυθεί. Η αναίδεια, η φαυλότητα, η αμορφωσιά, η αναξιοκρατία έχουν επικρατήσει. Οι Καρανίκες και οι Φλαμπουράρηδες έχουν απλωθεί σε όλη την επικράτεια.

Όσο για κοινωνικά προβλήματα που θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζουμε με προσοχή, τα έχουμε κάνει κουρελόχαρτο στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού και μιας ανοησίας που δεν έχει προηγούμενο. Γάμοι ομοφυλοφίλων, τρίτο γένος εκτός από το αρσενικό και το θηλυκό, υιοθεσία από γκέι ζευγάρια.

Στην παιδεία τι να πει κανείς. Μάχη για το ποιος θα πάρει τη σημαία… αρκεί να μην είναι Έλληνας. Η προσευχή έχει καταργηθεί κατά κύριο λόγο και στα σχολεία κάνουν ειδική αγωγή για τις προσωπικές σχέσεις… ήτοι ότι υπάρχουν και ζευγάρια αντρών και γυναικών και πρέπει τα παιδιά να τα μαθαίνουν όλα αυτά από τα 12.

Για την οικονομία τι να πει κανείς. Φόρτωσαν μνημόνια τη χώρα, μοιράζουν επιδόματα φτώχειας και αφήνουν τη χώρα να βουλιάζει στην στασιμοχρεοκοπία και την στασιμομιζέρια. Η δημαγωγία, ο άκρατος λαϊκισμός, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα κυριαρχούν παντού. Μια χώρα χρεοκοπημένη και ταυτόχρονα ανασφαλής, οπισθοδρομική, κολλημένη σε ιδεοληψίες του παρελθόντος.

Για όλα αυτά τα εγκλήματα ο… Αλέξης Κουφοντίνας δεν θα δικαστεί, δεν είναι… ποινικά. Ο ελληνικός λαός θα τον δικάσει και θα τον καταδικάσει στην κάλπη. Αν θέλει, κι αν καταλαβαίνει θα τον ρίξει στην πολιτική ερημιά.

Όμως, το πρόβλημα είναι πώς θα αφήσει τη χώρα όταν φύγει, όταν μπει στον… Κορυδαλλό της προσωπικής του μοναξιάς, της απαξίωσης που θα υποστεί. Θα αφήσει μια χώρα ρημάδι, μια Ελλάδα που θα κάνει χρόνια να ανορθωθεί σε οικονομικό, κοινωνικό και αξιακό επίπεδο. Και θα χρειαστούν νέοι άνθρωποι, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος, χωρίς εξαρτήσεις και με όραμα προκειμένου να κάνουν τα βήματα που χρειάζονται για το καλό της πατρίδας. Ελπίζουμε μόνο μέχρι τότε να μην είναι η βλάβη ανήκεστος.

Η τρομοκρατία του κανονικού Κουφοντίνα άφησε ανοικτές πληγές στην ελληνική κοινωνία. Κι άφησε και τα «παιδιά» του, όλους αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους που ακόμη και το 2017 απειλούν και τρομάζουν την Ελλάδα.

Η «τρομοκρατία» του κ. Τσίπρα θα αφήσει μια διαφορετική Ελλάδα, κι αυτή με πληγές που κάποια στιγμή θα πρέπει να επουλωθούν. Και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για το έγκλημα διάρκειας των τελευταίων ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα