Live your myth δωρεάν τουρισμός: πρόταση προς την Τρόϊκα για τις τουρκικές παραβιάσεις

11:06 3/6/2013 - Πηγή: Antinews

Στους καιρούς της κρίσης και της λιτότητας πρέπει να σκεπτόμαστε ορθολογικά και συνθετικά. Τα δεδομένα που διαθέτουμε είναι τα ακόλουθα:

α) Πλέον με τις τρέχουσες εξελίξεις, τα τουρκικά πολεμικά πλοία βολτάρουν με πληθωρική πυκνότητα στο Αιγαίο, σχεδόν προς όλους τους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς και σε ολοένα και μικρότερη ακτίνα από τον Πειραιά.

β) Οι μνημονιακές συνθήκες απαγορεύουν κάθε είδους επίδομα διακοπών κλπ. ενώ τα καύσιμα είναι πλέον απλησίαστα, καθιστώντας ολοένα και δυσκολώτερη την άλλοτε μαζική θερινή έξοδο για διακοπές

γ) Το κόμιστρο των ακτοπλοϊκών δρομολογίων καθίσταται ολοένα και πιο απρόσιτο για μια ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα συμπολιτών μας.

Συνθέτοντας τα παραπάνω καταλήγουμε στην εξής πρόταση: με ένα μικρό, συμβολικό επιπλέον κόμιστρο, τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα μπορούν κατά την –ούτως ή άλλως- παραβίαση των υδάτων μας να παραλαμβάνουν τουρίστες, Έλληνες και ξένους, από τον Πειραιά με προορισμό όλα τα δημοφιλή νησιά (Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο, Δωδεκάνησα, Κρήτη), μετ’ επιστροφής στην επόμενη κατάλληλη παραβίαση. Ένα μέρος από την συμβολική τιμή του εισιτηρίου θα αποδίδεται στην τουρκική φρεγάτα για τα επιπλέον έξοδά της, ένα μέρος θα καλύπτει αθροιστικά τα αναγκαία έξοδα επιφυλακής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και το υπόλοιπο θα αποδίδεται σε ειδικό λογαριασμό ελεγχόμενο από την ΕΚΤ για την αποπληρωμή του ελληνικού δημοσίου χρέους. Τόσο απλά – Live your Myth in Greece! Θα το προτείνει ο αντιμνημονιακός πλέον ΓΑΠ με επερώτηση, μαθαίνω…

Α.Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα