Lighthouse: Οι ψήφοι έρχονται με οργάνωση

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, ωστόσο καλό είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Άλλωστε ο πρωθυπουργός είναι γνωστός για τις εκπλήξεις του. Φανταστείτε να γυρίσετε τον Σεπτέμβριο χαλαροί από τις διακοπές σας και ξαφνικά να προκηρυχθούν εκλογές. Θα είστε ετοιμοπόλεμοι; Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην πίεση μιας ξαφνικής προεκλογικής καμπάνιας ή θα καταρρεύσετε από τις αλλεπάλληλες κρίσεις πανικού;

Μην αγχώνεστε, το Lighthouse θα λειτουργήσει ως καταπραϋντικό.

Θα

είστε σε θέση με ένα κλικ, είτε από τον υπολογιστή σας, είτε από το κινητό σας, το ταμπλετ σας κλπ., να κάνετε τα πάντα όσον άφορα την οργάνωση της εκστρατείας σας. Άρα το μόνο που θα έχετε να σκεφτείτε είναι πως θα πείσετε τον κόσμο να σας ψηφήσει χωρίς να χαθείτε σε έναν ενδεχόμενο κυκεώνα οργανωτικού χάους που θα σας αποσπάσει από το έργο σας.

Τι είναι το Lighthouse

Το Lighthouse είναι ένα πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης των επαφών σας, των ροών εργασιών σας και των δεδομένων σας, είτε αφορά σε λειτουργίες της καθημερινότητά σας, είτε σε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες που χρειάζεστε ειδική οργάνωση και λειτουργικότητα. Είναι ένα πρόγραμμα οδηγός για τον στρατηγικό σχεδιασμό ενός πολιτικού γραφείου.

Έχοντας ως πυρήνα του τις επαφές σας, έχουν αναπτυχθεί αλγόριθμοι και διαδικασίες για την εύκολη και αποδοτική ανεύρεση και διαχείρισή τους. Το πολιτικό σας γραφείο αποκτά έναν οργανωμένο και απλουστευμένο τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας, μια πλήρη και αναλυτική χαρτογράφηση του εκλογικού σώματος, αλλά και μια αποτελεσματική και διεισδυτική κωδικοποίηση της κινητοποίησης που πρέπει να ακολουθηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Με συνεχή ενημέρωση και υποστήριξη, πλαισιωμένο από υποστηρικτικά applications και με τη διαλειτουργικότητα άλλων συστημάτων της εταιρείας (διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων, blog κλπ.) έχετε μια πλήρη εργαλειοθήκη για όλες τις ανάγκες του πολιτικού σας γραφείου.

Κάθε ένα υποσύστημά του είναι μοναδικό και απαραίτητο για την ενορχηστρωμένη λειτουργία του. Παρόλα αυτά, εάν έπρεπε να αναδειχθούν και να αναλυθούν κάποια από αυτά, τότε πρώτο θα ήταν ο ευφυής σχεδιασμός του για τη διαχείριση των προσωπικών σχέσεων/διασυνδέσεων των προσώπων και η δυνατότητα ανακάλυψης νέων διαδρομών πρόσβασης προς αυτά.

Οι επαφές μπορούν να συσχετίζονται μεταξύ τους με σχέσεις που αφορούν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι μόνο. Ειδικά για τη διαχείριση των οικογενειακών δεσμών, το Lighthouse προσπαθεί να ανακαλύψει όλες τις σχέσεις που απορρέουν από τις υπάρχουσες συσχετίσεις και να δημιουργήσει/ανακαλύψει νέες σχέσεις για όλα τα επίπεδα οικογενειακών δεσμών, από τον παππού ή τον πεθερό μέχρι τον πρώτο ξάδερφο ή ανιψιό. Ακόμα, πρόσωπα μπορούν να δηλωθούν ως πρόσωπα κλειδιά για την πρόσβαση στο κάθε οικογενειακό δέντρο.

Επίσης, το Lighthouse διαχειρίζεται τις διασυνδέσεις των προσώπων ανεξαρτήτως βαθμού σύνδεσης (Ως βαθμός σύνδεσης θεωρείται το εξής: Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα : Ένα πρόσωπο είναι συνδεδεμένο με το πρόσωπο Β ως πατέρας του (άμεση σύνδεση => 1ος βαθμός). Ο γιος είναι συνδεδεμένος με τον Γ ως συνεργάτες. Από τον πατέρα Α προς τον Γ δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση σχέσης, αλλά υπάρχει η σχέση 2ου βαθμού μέσω του γιου).

Από την ανάδειξη των επιμέρους λειτουργειών δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ισχυρή μηχανή αναζήτησης, μέσω της οποίας και με χρήση πολλαπλών φίλτρων και επιλογών μπορούν να ανακτηθούν σύνολα επαφών, υποσύνολα ή τομές αυτών, αλλά και στις αποθήκες δεδομένων που αφορούν στην οργάνωση των δεδομένων σας από εξωτερικά αρχεία, την αυτοματοποιημένη διαδικασία ξεκαθαρίσματος αυτών σε συνδυασμό με την αυτόματη συγχώνευση ίδιων επαφών και έναν πολύ εύχρηστο μηχανισμό και περιβάλλον διαχείρισης διενέξεων και διπλοτύπων.

Συνοπτικά, και όχι αποκλειστικά, το Lighthouse προσφέρει:

·Tον συγχρονισμό δεδομένων επαφών με τις συσκευές σας (πχ το κινητό σας).

·Tην αυτοματοποιημένη απόδοση ειδικών επισημάνσεων στις επαφές, καθώς και την χειροκίνητη απόδοση από τους χρήστες του συστήματος.

·Tην δυνατότητα εξαγωγών από τα αποτελέσματα αναζήτησης όλων των δεδομένων, είτε επιλεγμένων δεδομένων για χρήση από τρίτα συστήματα (πχ μοναδικούς αριθμούς που έχουν σημειωθεί ότι μπορούν να συμμετέχουν σε μαζικές αποστολές, ομοίως και για τα email, κλπ.) αλλά και λειτουργίες επί των αποτελεσμάτων, πχ ανεύρεση εκλογικού αριθμού, δημιουργία μαζικής αποστολής SMS από το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης αποστολών SMS κλπ.).

·Την αποθήκευση και την πλήρη διαχείριση αιτημάτων των προσώπων (κατηγοριοποίηση, καταγραφή προσώπων που συμμετέχουν ή βοηθούν, συνημμένα αρχεία, κατάσταση αιτήματος κλπ.).

·Την δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων ομάδων και χρηστών με μεγάλο εύρος επιλογής δυνατοτήτων πρόσβασης επί των δεδομένων και ενεργειών, ενώ καταγράφει όλες τις κινήσεις των χρηστών.

·Την διαλειτουργικότητα (sso) με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Cloudforce CMS. Χρήστες που έχουν πρόσβαση στο Lighthouse μπορούν να οριστούν να έχουν αυτόματη πρόσβαση στο Cloudforce CMS για την ενημέρωση μίας ή περισσότερων ιστοσελίδων του πολιτικού γραφείου χωρίς καν να γνωρίζουν το σημείο εισόδου και τους κωδικούς σύνδεσης στο άλλο πληροφοριακό σύστημα (με δυνατότητα απόδοσης ξεχωριστών δικαιωμάτων ανά χρήστη).

·Πρόσβαση από κάθε συσκευή μέσω cloud, είτε μόνο τοπική εγκατάσταση κατόπιν απαίτησης.

Και το βασικότερο, μια ομάδα πανέτοιμη να σχεδιάσει και να δώσει λύση σε κάθε ατομική απαίτηση και ανάγκη.

Τον καφέ μπορεί να σας τον φτιάξει η γραμματέας σας.

Ξεκινήστε λοιπόν να γράφετε τις ομιλίες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στο Lighthouse...

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://lighthouse.cloudforce.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα