3.000 Έλληνες ...Μίδες έγιναν καπνός από τη χώρα - Μέσα στο 2015

20:37 1/4/2016 - Πηγή: Antinews

Δύσκολοι καιροί για ...εκατομμυριούχους στη χώρα μας καθώς όπως δείχνουν επίσημα στοιχεία από τους 55.000 που είχαμε μέχρι πέρσι στην Ελλάδα, το 5% έφυγαν αναζητώντας ασφαλέστερους προορισμούς για τα χρήματα και τις επενδύσεις τους.

Σύμφωνα με τη διεθνή έρευνα "Μillionaire migration in 2015", τρεις χιλιάδες εκατομμυριούχοι μέσα στο 2015 εγκατέλειψαν την Ελλάδα, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Οι

περισσότεροι από αυτούς που έφυγαν προτίμησαν τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, ενώ και η Γαλλία είναι αντιμέτωπη με ένα έντονο κύμα φυγής κεφαλαιοκρατών κυρίως λόγω της επισφάλειας που δημιούργησαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η χώρα πάντως που υποδέχτηκε τους περισσότερους εκατομμυριούχους είναι η Αυστραλία, με οκτώ χιλιάδες νέους εκατομμυριούχους από διάφορα μέρη του πλανήτη να την προτιμούν.

Πρώτη στη λίστα των αποδράσεων είναι η Γαλλία, ακολουθεί η Ιταλία και η Ινδία και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η χώρα μας, ενώ στην έρευνα φαίνεται σαφώς η τάση των απανταχού εκατομμυριούχων να να μεταναστεύουν, αναζητώντας προσφορότερα εδάφη για τις δραστηριότητες και τα ...χρηματοκιβώτιά τους.

e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα