To update 1.70 του PS4 είναι εδώ

Το πολυαναμενόμενο update 1.70 του PS4 είναι επιτέλους εδώ και φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές και προσθήκες. Δείτε τις αναλυτικά παρακάτω όπως τις ανακοίνωσε η Sony και πείτε μας γνώμη!

Επεξεργασία και κοινοποίηση των Καλύτερων Στιγμών Παιχνιδιού με την εφαρμογή SHAREfactory
Μόλις οι κάτοχοι του PS4 ενημερώσουν το λογισμικό του συστήματός τους στην έκδοση 1.70, θα μπορούν να

αναβαθμίσουν τη δυνατότητα κοινοποίησης του παιχνιδιού τους μέσω της λήψης της νέας εφαρμογής SHAREfactory, του εργαλείου επεξεργασίας εμπλουτισμένων βίντεο του συστήματος PS4 που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τα βίντεο του παιχνιδιού τους με ειδικά εφέ όπως φίλτρα, μεταβάσεις και θέματα. Το SHAREfactory παρέχει πρόσβαση σε μια εκτενή σειρά εργαλείων για την εξατομίκευση βίντεο, με προσθήκη κειμένου και σχολιασμού βίντεο και δυνατότητα προβολής 2 οθονών ταυτόχρονα (picture-in-picture) χρησιμοποιώντας την PlayStation®Camera. Οι κάτοχοι του PS4 μπορούν επίσης να προσθέσουν προσαρμοσμένα σάουντρακ στα βίντεό τους χρησιμοποιώντας τα ηχητικά κομμάτια που περιλαμβάνονται ή κάνοντας εισαγωγή δικών τους μουσικών κομματιών. Χάρη σε αυτήν την πλούσια σειρά χαρακτηριστικών, το SHAREfactory επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν μια καλοφτιαγμένη συλλογή από τις καλύτερες στιγμές παιχνιδιού τους και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους και τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία συμμετέχουν.

Ταχύτερη λήψη παιχνιδιών με την αυτόματη λήψη για παιχνίδια προπαραγγελίας
Η αμεσότητα και η ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εμπειρίας PS4, ενώ διατηρούνται επίσης και παλαιότερα χαρακτηριστικά, όπως το «Play As You Download». Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν αυτόματη λήψη επιλεγμένων παιχνιδιών προπαραγελίας από το PlayStation®Store πριν την κυκλοφορία τους, ώστε να μπορούν να τα παίξουν μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτόματης λήψης, θα γίνει αυτόματη λήψη του παιχνιδιού αρκετές ημέρες πριν από την κυκλοφορία του. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, θα εμφανιστεί ένα νέο χρονόμετρο, που θα σας δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι την κυκλοφορία και την παροχή πρόσβασης στο περιεχόμενο.

Μεγαλύτερη ευελιξία στην καταγραφή στιγμιότυπων παιχνιδιού με την επιλογή απενεργοποίησης του HDCP
Η ενημέρωση 1.70 περιλαμβάνει και ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν επίμονα οι χρήστες του PS4, καθώς θα είναι πλέον δυνατή η απενεργοποίηση της Προστασίας ψηφιακής αντιγραφής μεγάλου εύρους ζώνης (High-bandwidth Digital Copy Protection - HDCP) για παιχνίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του PS4 να εξάγουν τα δεδομένα τους μέσω HDMI σε μια εξωτερική συσκευή καταγραφής για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την καταγραφή στιγμιότυπων του παιχνιδιού τους, καθώς επίσης και μεγαλύτερης διάρκειας εγγεγραμμένων και ζωντανών περιόδων σύνδεσης.

Εύκολη κοινοποίηση καταγεγραμμένων βίντεο, στιγμιότυπων οθόνης ή επεξεργασμένων βίντεο με την επιλογή εξαγωγής δεδομένων σε USB
Θα προστεθεί επίσης η δυνατότητα εξαγωγής καταγεγραμμένων βίντεο, στιγμιότυπων οθόνης ή επεξεργασμένων βίντεο SHAREfactory στη μονάδα USB πατώντας το κουμπί SHARE του χειριστηρίου DUALSHOCK®4, που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις θρυλικότερες και πιο ηρωικές στιγμές του παιχνιδιού τους με τον υπόλοιπο κόσμο σε πλατφόρμες βίντεο κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής τους.

Προβολή Ζωντανών αναμεταδόσεων σε μορφή HD ή Προβολή αναμεταδόσεων αργότερα, χάρη στη λειτουργία Archiving Support (Υποστήριξη αρχειοθέτησης)
Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να αναμεταδίδουν το παιχνίδι τους σε ανάλυση 720p HD και να αρχειοθετούν τις αναμεταδόσεις τους μέσω του Twitch και του Ustream.

DUALSHOCK 4
Ρυθμίσεις φωτεινότητας για τη μπάρα φωτεινότητας θα είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες εντάσεις: Υψηλή, Μεσαία και Χαμηλή, από το μενού Ρυθμίσεων. Οι χρήστες θα έχουν επίσης την επιλογή να ελέγχουν το πληκτρολόγιο επί της οθόνης χρησιμοποιώντας την επιφάνεια αφής του χειριστηρίου DUALSHOCK 4, με εντολές που θα καταχωρίζονται πατώντας στην επιφάνεια αφής ή το κουμπί Χ.

PlayStation Store
Εναλλακτικοί Τρόποι Πληρωμής (Alternative Payment Methods - APM) θα προστεθούν για περιεχόμενο που αγοράζεται μέσω του PS Store, ενώ θα διατίθεται επίσης και υποστήριξη PayPal.

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ
Οι ενημερωμένες ρυθμίσεις θα επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφορτώνουν στιγμιότυπα οθόνης ή βίντεο κλιπ κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης, να αλλάζουν τον προεπιλεγμένο χρόνο εγγραφής για καταγραφές παιχνιδιού και να επιλέγουν μόνο τα στιγμιότυπα οθόνης και τα βίντεο κλιπ που θέλουν να αποθηκεύσουν στο σύστημα PS4 τους. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν μεγαλύτερο έλεγχο του απορρήτου των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ βίντεο ή στιγμιότυπων οθόνης που μεταφορτώνουν στο Facebook, χάρη στην ικανότητα επιλογής του κοινού στο οποίο θα είναι ορατά τα εν λόγω στοιχεία.

Φίλοι
Οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν ευκολότερα φίλους και να στέλνουν αιτήματα φιλίας, χάρη στη δυνατότητα αναζήτησης Φίλων-Φίλων (Friends-of-Friends), την προβολή Κοινών Φίλων στο προφίλ άλλων χρηστών και την αποδοχή αιτημάτων φιλίας απευθείας από τη λίστα φίλων.

Τρόπαια
Τα τρόπαια θα μπορούν να ταξινομηθούν κατά σειρά σπανιότητας, από το μενού Επιλογών.

PlayStation Camera
Η κάμερα του PlayStation ανταποκρίνεται σε επιπλέον φωνητικές εντολές, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν τις εγκαταστημένες εφαρμογές που επιλέγουν.

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα