Ταινία Sly Cooper

Ο αγαπημένος μας κλέφτης έρχεται στους κινηματογράφους!

Η διάσημη σειρά Sly Cooper της Sucker Punch Productions και αργότερα της Sanzaru Games έρχεται και στην μεγάλη οθόνη ως CGI animated ταινία, στην οποία θα επιστρέψει και ο εχθρός του Sly, Clockwerk.

Το σενάριο αλλά και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kevin Munroe, ο ίδιος άνθρωπος που μας έδωσε και την ταινία κινουμένων σχεδίων TMNT
το 2007. Το animation ανέλαβαν οι Rainmaker και Blockade Entertainment. Οι συγκεκριμένες εταιρίες ανάπτυξης δουλεύουν ταυτόχρονα και στην -ίδιας φιλοσοφίας- ταινία Ratchet & Clank που την περιμένουμε μέσα στο 2015.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το τρέιλερ του Sly Cooper: {youtube}oFNJW8AoYSs|500|300{/youtube} Η facebook page της ταινίας Sly Cooper λέει δυό λόγια για το σενάριο του έργου: "Το Sly Cooper είναι μία κωμωδία που περιγράφει την ιστορία του Sly, έναν ορφανό raccoon κλέφτη, και των φίλων/συνεργατών στο έγκλημα ονόματι Bentley Turtle και Murray Hippo. Στην ταινία ο Sly ανακαλύπτει την μυστική κληρονομιά της οικογένειας του, πως είναι απόγονος μιας μεγάλης σειράς από ταλαντούχους διεθνείς κλέφτες.

Έχοντας αυτή την γνώση, o Sly και οι φίλοι του μπλέκονται σε μια παγκόσμια περιπέτεια καθώς τρέχουν να μαζέψουν κομμάτια ενός αρχαίου βιβλίου που κρατάει τα μυστικά της οικογένειας του Cooper. Ο εχθρός τους είναι ο προαναφερόμενος Clockwerk, μια διαβολική μεταλλική κουκουβάγια από την Ρωσία που έχει ορκιστεί να εξολοθρεύσει όλη την οικογένεια Cooper. Η ταινία ταξιδεύει από το ρομαντικό Παρίσι μέχρι και τα μακρινά βουνά της Κίνας και εξιστορεί πως ο μεγαλύτερος κλέφτης μεταμορφώνεται σε ήρωα." Η ταινία Sly Cooper θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2016. Μέχρι τότε διαβάστε το review του Sly Cooper: Thieves In Time στο GameWorld.
Keywords
Τυχαία Θέματα