Νέο παιχνίδι απ' την Media Molecule

Οι δημιουργοί του LittleBigPlanet θα το ανακοινώσουν στις 20 Φεβρουαρίου.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, η Βρετανική προγραμματιστική εταιρεία Media Molecule που μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές με τα LittleBigPlanet και LittleBigPlanet 2, δεν θα συνεχίσει το έργο της στο LittleBigPlanet 3, το οποίο ανατέθηκε από την Sony στη Sumo Digital, developer της σειράς Sonic

& Sega All-Stars Racing.

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε για την Media Molecule είναι ότι ετοιμάζει το Tearaway, ένα Adventure για το PS Vita. Ωστόσο, υπάρχουν έντονες φήμες ότι κάτι ακόμη δουλεύεται παράλληλα (πιθανόν για το PlayStation 3;) το οποίο η εταιρεία του Surrey θα αποκαλύψει στις 20 Φεβρουαρίου. Την ημέρα αυτή θυμίζουμε ότι η Sony θα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για το μέλλον του PlayStation, χωρίς να αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το PlayStation 4.

Ο Paul Rustchynsky, δημιουργός του MotorStorm RC, αναμένεται επίσης να ανακοινώσει κάτι νέο, καθώς έχει αναρτήθει μια αντίστροφη μέτρηση στο Twitter account του.

Η 20η Φεβρουαρίου πλησιάζει και είναι την άλλη Τετάρτη. Για να δούμε λοιπόν τις ανακοινώσεις της Sony. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για τα νεότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα