Επανακυκλοφορεί το Enslaved: Odyssey to the West

Ξαναζήστε την ιστορία του Monkey και της Trip μέσω της νέας Premium Edition.

Το Enslaved: Odyssey to the West είναι ένας τίτλος ο οποίος αν και ήταν αρκετά αξιόλογος, δεν τράβηξε πολύ τα βλέμματα του κόσμου όταν είχε κυκλοφορήσει το 2010. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσει την Ninja

Theory που το ανέπτυξε και να την κάνει να ανακοινώσει πως πλέον δεν θα επικεντρώνεται σε νέα IPs αλλά σε ήδη υπάρχοντα franchise. Όπως και να χει, δεν περιμέναμε να ξανακούσουμε πολλά για το εν λόγω παιχνίδι όμως η Namco Bandai σκοπεύει να το επανακυκλοφορήσει σε μια ειδική έκδοση μέχρι το τέλος του μήνα.

{youtube}Hq533IW0c6I|500|300{/youtube}

Για την ώρα οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με το τι θα περιλαμβάνεται στη νέα Premium έκδοση του Enslaved είναι πραγματικά ελάχιστες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προσφέρεται και το μοναδικό DLC που είχε κυκλοφορήσει τότε, το Pigsy’s Perfect 10. Καλό βέβαια θα ήταν εκτός από αυτό να γίνει και κάποια επιδιόρθωση στο τεχνικό κομμάτι μιας και στην έκδοση του PS3 υπήρχαν προβλήματα πτώσης του frame rate. Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό το αν η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι digital ή retail αν και αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε εμφανιστεί μια καταχώρηση στην βάση δεδομένων του Steam με το εν λόγω game. Όπως καταλαβαίνετε οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες είναι πολύ λίγες και μαλλον δεν θα αποκαλυφθούν περισσότερες μέχρι την επανακυκλοφορία του.

Το Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα για PC και PS3.

Μέχρι τότε διαβάστε το review του GameWorld για το Enslaved: Odyssey to the West κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα