The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn σε PC και PS3

Η Bethesda ανακοίνωσε σήμερα πως το Dragonborn καταφθάνει σε PC και PS3!

Το τρίτο expansion του The Elder Scrolls V: Skyrim, Dragonborn θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στην κονσόλα της Sony νωρίς την ερχόμενη χρονιά, μαζί με την έκδοση για το PC. Επιτέλους η Bethesda μας αντάμειψε, μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο χωρίς νέα, για το αν το νέο DLC

θα δει το φως της τηλεόρασης μας.

"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Dragonborn θα είναι διαθέσιμο για το PS3 και το PC της πρώτες εβδομάδες του νέου έτους" ανακοίνωσε η εταιρία. "Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας και άλλα νέα για το The Elder Scrolls V: Skyrim την επόμενη χρονιά".

Watch YouTube video

Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές που να αποδεικνύουν ότι τα πρώτα δύο DLC, Dawnguard και Hearthfire, θα φτάσουν στo PS3. Η Bethesda επανειλημμένα έχει δηλώσει πως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα τα οποία προσπαθεί να τα επιδιορθώσει.

Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αύριο 4/12/2012 στο Xbox 360, το Dragonborn θα σας επιτρέπει να ιππεύετε δράκους, και να επιστρέψετε στο Solstheim, την περιοχή που εκτυλισσόταν το expansion Bloodmoon του The Elder Scrolls III: Morrowind. Πολλές πληροφορίες διέρρευσαν σχετικά με το περιεχόμενο του Dragonborn τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ στο site του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα