The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn DLC

Οι εικόνες του νέου DLC του Skyrim δείχνουν ότι θα καβαλάτε...δράκους!

Η Bethesda μας παρουσίασε νέα screenshots για το Dragonborn, το νέο DLC του The Elder Scrolls V: Skyrim, το οποίο λαμβάνει χώρα στη βορειοανατολική περιοχή του χάρτη, στο νησί Solstheim.

Στις εικόνες διακρίνεται

ο ήρωας να καβαλάει έναν δράκο. Άραγε αυτό θα υλοποιηθεί και στο DLC σε μόνιμη βάση ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε γρήγορα απ' τη μία τοποθεσία στην άλλη ή να κερδίσετε πλεονέκτημα στη μάχη; Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το δούμε στην πράξη!

Watch YouTube video

Το Dragonborn DLC θα φέρει επίσης μια νέα γκάμα εχθρών, μεταξύ των οποίων και το Ash Spawn, ένα ανθρωπόμορφο τέρας που μοιάζει να έχει δημιουργηθεί από πέτρα. Θα υπάρχει επίσης ένα περίεργο πλάσμα που μοιάζει με τα illithid απ' το D&D, καθώς και ο Cultist, ένας μάγος με περίεργο πρόσωπο. Όλα τα νέα mobs μπορείτε να τα δείτε απο τη σχετική gallery στο κάτω μέρος του άρθρου.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ακόμη ότι αναμένεται η επιστροφή του dragon priest, του πρώτου Dragonborn, ενώ θα μπορείτε να μάθετε κι ένα νέο shout, το Dragon Aspect. Άραγε...θα είναι αυτό που θα σας δίνει τη δύναμη να καλέσετε δράκο; Συν τις άλλοις, θα υπάρχουν νέα powers, νέα είδη armor (τα Bonemold και Chitin) και νέα είδη όπλων (τα Stalhrim). Ένα ακόμη είδος εχθρού που δεν παρουσιάζεται παρακάτω,θα είναι τα Rieklings.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn DLC θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 στις 4 Δεκεμβρίου. Για PC και PlayStation 3 δεν έχουν δοθεί ακόμη ημερομηνίες κυκοφορίας. Θυμίζουμε ότι η Bethesda καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κυκλοφορήσει πρώτα το Dawnguard expansion στην κονσόλα της Sony και μετέπειτα, εφόσον υπάρχει χρόνος, να συνεχίσει με τα υπόλοιπα DLC. Το κόστος που ανακοινώθηκε για το Dragonborn είναι οι 1.600 Microsoft Points, άρα η τιμή του στις υπόλοιπες πλατφόρμες θα είναι λογικά τα 18 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα