Splinter Cell: Blacklist: Spies vs. Mercs

Γνωρίστε το ανανεωμένο multiplayer mode Spies vs. Mercs.

Το ανταγωνιστικό online multiplayer mode Spies vs. Mercs έγινε δημοφιλές με το ντεμπούτο του στο Splinter Cell: Chaos Theory, όπου για πρώτη φορά έβαζε μια ομάδα δύο ευκίνητων αλλά και ευάλωτων κατασκόπων ενάντια σε μια άλλη με σκληροτράχηλους, υπέροπλους αλλά πιο βραδυκίνητους μισθοφόρους. Οι πρώτοι προσπαθούσαν μυστικά να εκπληρώσουν συγκεκριμένους στόχους, όπως την παραβίαση

υπολογιστών σε συγκεκριμένα σημεία κάθε πίστας και οι δεύτεροι απλά να τους αποτρέψουν, κυρίως σκοτώνοντάς τους. Η Ubisoft τώρα φαίνεται να θέλει να κάνει το mode αυτό καλύτερο από ποτέ ώστε να προσελκύσει παλιούς και νέους οπαδούς στο Splinter Cell: Blacklist. Για τον σκοπό αυτό εξέδωσε μια διμερή σειρά βίντεο που επιδεικνύει και επεξηγεί στοιχεία του mode αυτού.

{youtube}qrlcLaAZD8c|500|300{/youtube}

Το πρώτο βίντεο διαρκεί σχεδόν 9 λεπτά και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα των spies εκπληρώνει τους στόχους της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι spies βρίσκονται σε ένα εργαστήριο με έναν τεράστιο επιταχυντή σωματιδίων που θυμίζει τον πραγματικό LHC (Large Hadron Collider - Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων), όπου πρέπει να εντοπίσουν και να παραβιάσουν συγκεκριμένους υπολογιστές. Οι spies χρησιμοποιούν στο έπακρο ικανότητες που μοιάζουν αρκετά με το campaign, εφόσον κάθε παίκτης παραμένει κρυμμένος στις σκιές, αποφεύγοντας ανεπιθύμητη προσοχή. Χρησιμοποιούνται διάφορα ισχυρά gadgets, ένα από τα οποία χαρίζει προσωρινά σχεδόν πλήρη αορατότητα, ενώ το περιβάλλον είναι επίσης σύμμαχος κάθε κατασκόπου, χάρη στη μεγάλη ευκινησία του αλλά και την καλύτερη θέαση της κάμερας τρίτου προσώπου.

{youtube}Pqzb59EmhC0|500|300{/youtube}

Στο δεύτερο βίντεο διάρκειας άνω των 10 λεπτών βλέπετε τους ίδιους παίκτες να αντιστρέφουν τους ρόλους τους και να παίζουν ως mercs προσπαθώντας να αποτρέψουν τους spies, πολύ απλά σκοτώνοντάς τους. Ο τρόπος παιχνιδιού αλλάζει δραστικά καθώς έτσι μετατρέπεται σε ένα πιο συμβατικό First-Person Shooter, στο οποίο όμως η ανακάλυψη του εχθρού είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, λόγω των ικανοτήτων που έχουν στη διάθεσή τους και poy είδατε στο πρώτο βίντεο.

Το Splinter Cell: Blacklist θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U στις 23 του Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα