Report Συντακτών: 23/11/2012

Far Cry 3, Hitman: Absolution, iPhone 5 και τα επόμενα video reviews.

Από σήμερα στο Editorial θα δημοσιεύω κάθε Παρασκευή τι ετοιμάζουν οι συντάκτες στο GameWorld ώστε να είστε ενημερωμένοι για τα άρθρα των επόμενων ημερών.

Ξέρω ότι χαλάω την έκπληξη σε κάποιους από εσάς αλλά όσοι διαβάζετε τις Νέες κυκλοφορίες γνωρίζετε τα games που θα κυκλοφορήσουν,

άρα και τα επόμενα reviews του site. Αυτό που δεν γνωρίζετε όμως είναι ποιος συντάκτης θα αναλάβει τι, καθώς και όσα ετοιμάζουμε στις Μόνιμες Στήλες, στα video reviews, στο GameWorld TV και γενικά ποιες θα ειναι οι επόμενες κινήσεις μας ως GameWorld. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, απλά μου δόθηκε το έναυσμα με αφορμή το προηγούμενο editorial με την έρευνα του GameWorld. Μπορείτε φυσικά πάντοτε να δημοσιεύετε τις ιδέες σας στο κάτω μέρος του άρθρου για το πως σας φαίνονται τα άρθρα μας, οι αλλαγές στο site ή τι θα θέλατε να δείτε στο μέλλον. Θέλουμε αυστηρή κρητική χωρίς ντροπές (άνευ trolling φυσικά) ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό.

Ξεκινάμε λοιπόν.

Παντελής Δασκαλέλος: Το "tank" του GameWorld (καθότι απ' το Σεπτέμβριο έχει κάνει ένα σερί γύρω στα 15 reviews χωρίς να ματώσει) γράφει το άρθρο της στήλης Best Of για τα Top 10 free-to-play games. Τα 5 από τα 10 games τα διαμορφώνετε πάντοτε εσείς ψηφίζοντας σε αυτό το topic του forum. Από χθες ο Παντελής μαθαίνει επίσης δολοφονικές τεχνικές απ' τον Agent 47 και σας ετοιμάζει review του Hitman: Absolution (έκδοση PS3). Φήμες λένε ότι κανείς δεν πρέπει να κυκλοφορεί τα βράδια έξω απ' το κτίριο του Έθνους γιατί μετά την εκπομπή θα την στήνει με το sniper. Εγώ σας προειδοποίησα πάντως.

Χριστιάνα Θάνου: Ολοκληρώνει το video review του World of Warcraft: Mists of Pandaria το οποίο θα ανέβει μέσα στις επόμενες ώρες. Για το σαββατοκύριακο σας ετοιμάζει guide για τον νέο Champion του League of Legends, Zed. Μέσα στην εβδομάδα θα σας ετοιμάσει και review του Far Cry 3. Το συγκεκριμένο First-Person Shooter ήθελα πολύ να το γράψω review αλλά όπως είδατε στο GameWorld TV της Πέμπτης, τα bugs της έκδοσης στο PC δεν μου το επέτρεψαν, καθότι έχουμε στα χέρια μας review code και όχι το τελικό video game. Θα καταφέρει άραγε η Χριστιάνα να περάσει το bug; Εγώ πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Γενικά οποιοσδήποτε καμένος με τη σειρά Far Cry θα μπορούσε να τα καταφέρει. Απλά ως συνήθως κάτι τέτοια τυχαίνουν μόνο στους "περίεργους" και όταν παίζουμε live στο GameWorld TV υπάρχει 50% πιθανότητα για critical bug.

Μιχάλης Μητρόπουλος: Ολοκληρώνει το review του Mark of the Ninja, το οποίο παίζει στο Xbox 360 (κυκλοφορεί και για PC). Για την άλλη εβδομάδα σας ετοιμάζει το Counter-Strike: Global Offensive. Το συγκεκριμένο review καθυστέρησε απ' τον Αύγουστο καθ' ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Valve στη χώρα μας και στα κεντρικά οι ιθύνοντες αρνούνται να απαντήσουν στα email. Για καλή μας τύχη, ο Μιχάλης έχει παίξει ο ίδιος το νέο αυτό FPS.

Γιώργος Κυρενές: Θα μας ταξιδέψει στις παλιές εποχές της Sony, m

Keywords
Τυχαία Θέματα