Mass Effect 3: Earth & Leviathan DLC

Δύο νέα DLC για το δημοφιλές Action RPG/Shooter.

Πριν από λίγες ώρες γνωστοποιήθηκαν οι νέες πληροφορίες για τα δύο επόμενα DLC του Mass Effect 3.

Mass Effect 3: Earth
Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Live

το expansion Mass Effect 3: Earth. Θα διατίθεται εντελώς δωρεάν. Οι ημερομηνία κυκλοφορίες του για PC και PlayStation 3 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Larry Hryb (Major Nelson) community manager της Microsoft, με την BioWare να αναμένεται και τυπικά να το ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα έως το Σάββατο όπου θα έχουμε την έκθεση Comic-Con στο San Diego. Το expansion θα περιέχει τρία νέα maps (Rio, Vancouver και Λονδίνο) και έξι νέες classes για το multiplayer mode. Θα βρείτε επίσης νέο εξοπλισμό, στον οποίο συγκαταλέγονται τρία νέα όπλα. Το Piranha assault shotgun, το Acolyte pistol και το Typhoon light machine gun. Οι έξι νέες classes είναι οι: Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow και Fury.

Mass Effect 3: Leviathan
Ένα ακόμη DLC αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα. O Anthony Skordi, voice actor που συμμετέχει στο cast του Mass Effect 3, επιβεβαίωσε έμμεσα την κυκλοφορία του Leviathan DLC, καθώς αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής τον οποίο θα υποδυθεί! Αυτό συνδέεται άμεσα με τα σεναριακά στοιχεία που εντοπίστηκαν πρόσφατα στον κώδικα του Mass Effect 3: Extended Cut.

Στο νέο Add-on που ετοιμάζει η BioWare, o Leviathan θα είναι ένας Reaper ο οποίος θα προδίδει την φυλή του και θα λαμβάνει μέρος στον πόλεμο με την πλευρά της συμμαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα