League of Legends: Patch Notes 3.14

Έρχονται αλλαγές σε items, champions και bushes!

Η Riot Games μας ετοιμάζει ένα μεγάλο patch μέσα από το οποίο θα διορθώσει λάθη και θα αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε! Όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές τόσο στους champions, όσο και στα items. Βλέπουμε νέα items, μπαίνουν επιτέλους στο παιχνίδι τα trinkets και ένα νέο mob μέσα

στην jungle.

Μάθετε για όλες τις αλλαγές μέσα από τα παρακάτω patch notes, τα οποία σας μεταφέρουμε αυτούσια από το επίσημο ελληνικό site της Riot.

Γενικά
Κάναμε προσαρμογές στην εφαρμογή και πλέον μπορείτε να κάνετε πράγματα, όπως μαζική παράλειψη ειδοποιήσεων και απόκρυψη αναδυόμενων μηνυμάτων ειδοποίησης. Επίσης, έχουμε ανανεώσει και τη λίστα φίλων και τις ειδοποιήσεις και τροποποιήσαμε σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας των ειδοποιήσεων. Η Ομαδική συνομιλία έχει ανανεωθεί και, πλέον, θα έχει συνολικά καλύτερη και πιο ομαλή απόδοση. Η επιλογή αμφίεσής σας θα κλειδώνει πλέον λίγο πριν εμφανιστεί η οθόνη φόρτωσης! Προηγουμένως, μπορούσατε να αλλάζετε αμφίεση έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά εμφανιζόταν ένα φιλικότατο μήνυμα «Σφάλμα: Null», αν προσπαθούσατε να επιλέξετε διαφορετική αμφίεση.

Περιβάλλον χρήστη
Ενημερώθηκαν οι γραμμές ζωής των ηρώων. Οι γραμμές ζωής των ηρώων λάμπουν πλέον, όταν επισημαίνεται ο χαρακτήρας. Ενημερώθηκαν τα εφέ σωματιδίων, ο ήχος και το εικονίδιο του Πλήγματος.

Ήρωες
Εμφανίζουμε τα προεπιλεγμένα πλήκτρα συντόμευσης ικανοτήτων, ώστε να αναγνωρίζετε πιο εύκολα ποιες ικανότητες αλλάζουν.

Κόρκι
Σύνοψη: Αυξήσαμε την εμβέλεια χρήσης και μειώσαμε το κόστος σε μάνα της Βόμβας Φωσφόρου, ενώ προσθέσαμε έναν νέο μηχανισμό στην ικανότητα, ώστε οι βόμβες να πέφτουν ψηλοκρεμαστά πριν εκραγούν, αντί να προκαλούν ζημιά σε μια περιοχή άμεσα. Επίσης, μειώσαμε το κόστος σε μάνα του Μυδραλιοβόλου και αυξήσαμε τη συνολική αναλογία ζημιάς επίθεσης της Ομοβροντίας σε επόμενα επίπεδα.

Περιεχόμενο: Προσθέτοντας περισσότερο βάθος στον τρόπο παιχνιδιού της Βόμβας Φωσφόρου, μπορούμε να ισορροπήσουμε πιο αποτελεσματικά τις ικανότητες του Κόρκι και ιδιαίτερα το κόστος μάνα τους. Ιστορικά, ο Κόρκι εξαρτιόταν πάρα πολύ από τη μεγάλη ζημιά που προκαλούσε στην αρχική φάση του αγώνα, κάτι που του επέτρεπε να κυριαρχεί επί των αντιπάλων του στη λωρίδα και να γίνεται υπερβολικά ισχυρός για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Τώρα που αντιμετωπίσαμε αυτό το ζήτημα, έχουμε τη δυνατότητα να τον κάνουμε πιο ανταγωνιστικό στις ύστερες φάσεις του αγώνα.

Q - Βόμβα Φωσφόρου
Το κόστος μάνα μειώθηκε σε 60 / 70 / 80 / 90 / 100 (από 80 / 90 / 100 / 110 / 120)
Πλέον εκτοξεύει ψηλοκρεμαστά μια βόμβα στον αέρα που εκρήγνυται όταν πέσει στο έδαφος, αντί να προκαλεί άμεσα ζημιά στην περιοχή.
Η εμβέλεια αυξήθηκε σε 825 (από 600)
Πλέον, παρέχει επίσης οπτικό πεδίο, όταν το βλήμα είναι στον αέρα
E - Μυδραλιοβόλο
Το κόστος μάνα μειώθηκε σε 50 σε όλες τις βαθμίδες (από 60 / 65 / 70 / 75 / 80)
R - Ομοβροντία Πυραύλων
Η συνολική αναλογία Ζημιάς Επίθεσης αυξήθηκε σε 20 / 30 / 40% (από 20%)

Γκράγκας
Σύνοψη: Η εμβέλεια χρήσης της Κύλισης Βαρελιού έχει μειωθεί, αλλά για αντιστάθμισμα, αλλάξαμε ελαφρώς τους μηχανισμούς της ικανότητας. Πλέον, αν ο παίκτης πατά συνεχόμενα το πλήκτρο συντόμευσης για την Κύλιση Βαρελιού, μόλις το βαρέλι φτάσει στον προορισμό του, θα εκραγεί άμεσα. Πλέον, η Σωματική Βία προκαλεί πλήρη ζημιά σε όλους τους στόχους που χτυπά και έχει μεγαλύτερο χρόνο επαναφόρτισης που μειώνεται στο μισό, όποτε ο Γκράγκας συγκρούεται με μια μονάδα.

Περιεχόμενο: Θέλουμε να ανταμείβεται ο Γκράγκας όταν μάχεται εκ του συστάδην στρατηγικά, αντί να ρίχνει μόνο βαρέλια στους αντιπάλους του. Οι αλλαγές στη Σωματική Βία ενθαρρύνουν τον Γκράγκας να ρίχνεται στην καρδιά της μάχης, αν θέλει να αξιοποιήσει πλήρως τις ικανότητες πρόκλησης ζημιάς που έχει και να μεγιστοποιήσει την ευελιξία του.

Q - Κύλιση Βαρελιού
Πλέον, υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο πριν το βαρέλι φτάσει στον προορισμό του (όχι την ώρα που ξεκινά να το ρίχνει ο Γκράγκας), όπου η Κύλιση Βαρελιού μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά, ώστε το βαρέλι να εκραγεί κατά την άφιξή του
Η εμβέλεια χρήσης μειώθηκε σε 950 (από 1100)
E - Σωματική Βία

Πλέον προκαλεί πλήρη ζημιά σε όλους τους εχθρούς που χτυπά (αντί η ζημιά να μοιράζεται ισόποσα σε αυτούς)
Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 12 δευτερόλεπτα (από 7)
Ο χρόνος επαναφόρτισης μειώνεται στο μισό, αν ο Γκράγκας συγκρουστεί με μια μονάδα

Μοργκάνα
Περιεχόμενο: Ορισμένες φορές, θέλουμε να προσαρμόσουμε τη συνολική ισχύ ενός ήρωα, χωρίς να επηρεάζουμε την ισορροπία και τις λειτουργίες του. Πρώτα, αναζητούμε τρόπους να προσθέσουμε στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού και τις δυνατότητες αντίδρασης των αντιπάλων του. Στην περίπτωση της Μοργκάνα, αυτό σημαίνει να εμφανίζεται η εμβέλεια των Δεσμών Ψυχής τόσο στη Μοργκάνα όσο και στα θύματά της.

R - Δεσμά Ψυχής
Πλέον εμφανίζει την ακτίνα των δεσμών στη Μοργκάνα και στα θύματά της για τη διάρκεια της επίδρασης
Νάσους
Περιεχόμενο: Έχει γίνει μια οπτική αναβάθμιση στον Νάσους! Ελαττώνοντας την ικανότητα διατήρησης του Νάσους στα αρχικά επίπεδα, ελπίζουμε να μετριάσουμε την ικανότητά του να παραμένει για απεριόριστο χρονικό διάστημα στη λωρίδα, παίζοντας παθητικά. Οι αντίπαλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρενοχλούν τον Νάσους στην αρχή του αγώνα και να τον εμποδίζουν να γίνεται ασταμάτητος στις τελικές φάσεις του αγώνα.

Γενικά
Έχει γίνει μια οπτική αναβάθμιση στον Νάσους! .
Παθητική - Θεριστής Ψυχών
Η Αρπαγή Ζωής άλλαξε σε 10 / 15 / 20% (στα επίπεδα 1 / 7 / 13) (από 14 / 17 / 20% (στα επίπεδα 1 / 6 / 11))

Νότιλους
Περιεχόμενο: Ενισχύουμε τις ικανότητες υποστήριξης του Νότιλους στην τελική φάση του αγώνα, για να καθορίσουμε σαφέστερα το ρόλο του στις ομαδικές μάχες.

Παθητική - Συνθλιπτικό Χτύπημα
Η διάρκεια της ακινητοποίησης άλλαξε σε 0,5 / 0,75 / 1 / 1,25 / 1,5 δευτερόλεπτα (στα επίπεδα 1 / 6 / 11 / 16 / 18) (από 0,5 / 0,75 / 1 (στα επίπεδα 1 / 7 / 13))

Νίνταλι
Σύνοψη: Αλλάξαμε το μηχανισμό της Ρίψης Ακοντίου και πλέον αποκτά επιπλέον ζημιά ανάλογα με την απόσταση, μόνο αν το ακόντιο φτάσει μακρύτερα από τη μέγιστη εμβέλεια αυτόματης επίθεσης της Νίνταλι σε ανθρώπινη μορφή. Επιπλέον, αλλάξαμε τον υπολογισμό της ζημιάς, ώστε να βασίζεται στη θέση ρίψης του ακοντίου, αντί για τη θέση της Νίνταλι, όταν το Ακόντιο χτυπήσει το στόχο. Επίσης, η Φάκα αποδυναμώνεται, καθώς μειώνουμε τη διάρκεια για την οποία παρέχει οπτικό πεδίο και μειώνει τη θωράκιση/την αντίσταση μαγείας.

Περιεχόμενο: Θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι ο καλύτερος δυνατός τρόπος παιχνιδιού εναντίον της Νίνταλι Ισχύος Ικανότητας είναι η μάχη εκ του συστάδην, ώστε να μειώνεται η ζημιά που προκαλεί παρενοχλώντας. Η παλιά διάρκεια της αποδυνάμωσης της Φάκας ήταν υπερβολικά μεγάλη στο τρέχον παιχνίδι, γι' αυτό και τη μειώσαμε.

Q - Ρίψη Ακοντίου
Πλέον, η ζημιά υπολογίζεται βάσει της αρχικής θέσης ρίψης του ακοντίου, αντί για τη θέση της Νίνταλι, όταν το Ακόντιο χτυπήσει το στόχο
Δεν αποκτά πλέον επιπλέον ζημιά ανάλογη της απόστασης, έως ότου υπερβεί τη μέγιστη εμβέλεια της αυτόματης επίθεσης της Νίνταλι σε ανθρώπινη μορφή (η μέγιστη ζημιά δεν έχει αλλάξει)
W - Φάκα
Η διάρκεια του οπτικού πεδίου και της αποδυνάμωσης Θωράκισης/Αντίστασης Μαγείας μειώθηκε σε 8 δευτερόλεπτα (από 12)

Νούνου
Περιεχόμενο: Η ζημιά, ο χρόνος επαναφόρτισης και η θεραπεία του Καταβροχθίσματος έχουν μειωθεί στις αρχικές βαθμίδες, ώστε η ικανότητα να είναι αντίστοιχου επιπέδου με το νέο Πλήγμα.

Q - Καταβρόχθισμα
Ο χρόνος επαναφόρτισης στις αρχικές βαθμίδες μειώθηκε σε 13 / 12 / 11 / 10 / 9 δευτερόλεπτα (από 17 / 15 / 13 / 11 / 9 δευτερόλεπτα)
Η ζημιά στις αρχικές βαθμίδες μειώθηκε σε 400 / 550 / 700 / 850 / 1000 (από 500 / 625 / 750 / 875 / 1000)
Η θεραπεία στις αρχικές βαθμίδες μειώθηκε σε 70 / 115 / 160 / 205 / 250 (+0,75 Ισχύς Ικανότητας) (από 90 / 130 / 170 / 210 / 250 (+0,75 Ισχύς Ικανότητας))

Σίβιρ
Σύνοψη: Η Λεπίδα Μπούμερανγκ θα προκαλεί λιγότερη βασική ζημιά και θα αυξάνεται αναλογικά με τη συνολική ζημιά επίθεσης αντί για την επιπλέον Ζημιά Επίθεσης. Ως αντιστάθμισμα για τη μείωση μέρους της ισχύος της στη αρχή και στο μέσο του αγώνα, την τροποποιούμε, ώστε κάθε στόχος που πετυχαίνει η Λεπίδα Μπούμερανγκ να τη νιώθει περισσότερο.

Περιεχόμενο: Στην αρχική φάση του αγώνα, όταν η Σίβιρ αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα στα αντικείμενα ζημιάς, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ποσό μαζικής ζημιάς με μία μόνο καλοζυγισμένη Λεπίδα Μπούμερανγκ. Αυτό της επιτρέπει να εξουδετερώνει τους αντιπάλους της και να ελέγχει τη λωρίδα. Δεν θέλαμε απλώς να μειώσουμε όλα τα νούμερα της Σίβιρ, γι' αυτό προσεγγίσαμε τις αλλαγές της έχοντας δύο στόχους κατά νου. Πρώτον, να μειώσουμε τη μαζική ζημιά της Λεπίδας Μπούμερανγκ σε έναν στόχο στη φάση των λωρίδων και στο μέσο του αγώνα. Δεύτερον, να επιτρέψουμε τη Λεπίδα Μπούμερανγκ να παραμείνει ισχυρή σε περιπτώσεις όπου προκαλεί ζημιά διασποράς, ειδικά στις ύστερες φάσεις του αγώνα, ώστε να αντιπροσωπεύει περισσότερο με τα πλεονεκτήματα της Σίβιρ.

Q - Λεπίδα Μπούμερανγκ
Πλέον, ενισχύεται αναλογικά με τη Συνολική Ζημιά Επίθεσης και όχι με την Επιπλέον Ζημιά Επίθεσης
Η ζημιά άλλαξε σε 25 / 45 / 65 / 85 / 105 (+0,7 / 0,8 / 0,9 / 1,0 / 1,1 Συνολική Ζημιά Επίθεσης) (από 60 / 105 / 150 / 195 / 240 (+1,1 Επιπλέον Ζημιά Επίθεσης))
Η μείωση της ζημιάς για κάθε στόχο που χτυπά μειώθηκε σε 10% (από 20%)

Βέιν
Σύνοψη: Μειώνουμε μέρος της κρυφής ισχύος της Καταδίκης της Βέιν. Οι στόχοι που καταδικάζει δεν θα εξουδετερώνονται πλέον στο τέλος της επίδρασης, εκτός αν τους εξουδετερώσει ρίχνοντάς τους σε έναν τοίχο. Επιπλέον, αφαιρέσαμε τη δυνατότητα της Βέιν να ρίχνει μια επιπλέον αυτόματη επίθεση στα θύματά της, όταν τα καταδικάζει.

Περιεχόμενο: Παρόμοια με τις αλλαγές μας στη Μοργκάνα, όταν θέλουμε να μειώσουμε μέρος της ισχύος ενός ήρωα, χωρίς να μειώνουμε τα νούμερα απευθείας, πρώτα προσπαθούμε να παράσχουμε περισσότερους τρόπους αντιμετώπισής του από τους αντιπάλους ή να αφαιρούμε μέρος της κρυφής ισχύος του. Οι πολύ ικανοί παίκτες της Βέιν είχαν πολύ μεγάλη ισχύ στη λωρίδα, χτυπώντας με μια επιπλέον βασική επίθεση έναν ήρωα, μετά το χτύπημά του με την Καταδίκη.

E - Καταδίκη
Η Βέιν δεν θα μπορεί πλέον να χτυπήσει με μια επιπλέον βασική επίθεση έναν ήρωα, αφού τον χτυπήσει με την Καταδίκη.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ο στόχος δεν μπορούσε να αντιδράσει για μικρό χρονικό διάστημα στο τέλος της επίδρασης, ακόμη κι αν δεν έπεφτε σε κάποιον τοίχο. Η Καταδίκη προκαλεί πλέον πλήρη ζημιά, αφού απωθήσει το στόχο. Τα χτυπήματα στον τοίχο εμφανίζονται πλέον ως καίρια χτυπήματα.

Αλλαγές στους ήρωες υποστήριξης
Περιεχόμενο: Προσαρμόζουμε την αναλογική αύξηση ικανοτήτων σε ήρωες που είναι σχεδιασμένοι για ρόλους υποστήριξης. Στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στην υποστήριξη και στην προστασία αντί για την πρόκληση ζημιάς και, με περισσότερο χρυσό στη διάθεση των ηρώων υποστήριξης, έπρεπε να προσαρμόσουμε τους αριθμούς, για να εξασφαλίσουμε ότι ορισμένοι ήρωες δεν θα γίνονταν υπερβολικά ισχυροί.

Τζάνα
Σύνοψη: Αφαιρούμε την καθολική παθητική της Τζάνα και την καθιστούμε τοπική επίδραση, ενώ αυξάνουμε το μπόνους ταχύτητας κίνησης. Επίσης, μειώσαμε τη συνολική ζημιά του Ανεμοστρόβιλού, αλλά η αύξηση αναλογικά με την ισχύ ικανότητας θα είναι μεγαλύτερη, όσο περισσότερο διαρκεί η φόρτιση. Η ενεργή και η παθητική ταχύτητα κίνησης που επηρεάζει μέρος του Ζέφυρου αυξάνεται πλέον αναλογικά με την ισχύ ικανότητας. Η αναλογία ισχύος ικανότητας της ασπίδας του Ματιού της Καταιγίδας έχει μειωθεί, αλλά τώρα παρέχει επιπλέον ζημιά επίθεσης, βάσει της Ισχύος Ικανότητας της Τζάνα.

Περιεχόμενο: Εδώ και αρκετό διάστημα, έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να αποδυναμώσουμε τις καθολικές παθητικές που παρέχουν κρυφή ισχύ και εκμεταλλευόμαστε αυτήν την ευκαιρία να τροποποιήσουμε τον Ούριο Άνεμο της Τζάνα. Όσον αφορά στους Ανεμοστρόβιλους, η επιπλέον αναλογική αύξηση βάσει της ισχύος ικανότητας ανά δευτερόλεπτο σημαίνει ότι η Τζάνα θα πρέπει να φορτίσει πλήρως τον Ανεμοστρόβιλο, ώστε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην τελική φάση το αγώνα.

Παθητική - Ούριος Άνεμος
Ο Ούριος Άνεμος είναι πλέον τοπική ικανότητα και όχι καθολική (εμβέλεια 800)
Η ενίσχυση ταχύτητας κίνησης του Ούριου Ανέμου αυξήθηκε σε 5% (από 3%)
Q - Ανεμοστρόβιλος
Πλέον αποκτά αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,1 ανά δευτερόλεπτο που φορτίζεται ο Ανεμοστρόβιλος πριν την εξαπόλυσή του
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,35 από 0,75)
Ο χρόνος φόρτισης μειώθηκε σε 15 / 20 / 25 / 30 / 35 (από 25 / 30 / 40 / 50 / 60)
W – Ζέφυρος
Η παθητική ενίσχυση ταχύτητας κίνησης της Τζάνα στον εαυτό της αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1% ανά 50 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,02)
Η παθητική ενίσχυση ταχύτητας κίνησης της Τζάνα στον εαυτό της άλλαξε σε 4 / 6 / 8 / 10 / 12% (+0,02 Ισχύς Ικανότητας) (από σταθερό ποσοστό 4 / 7 / 10 / 13 / 16%)
Η παθητική αποδυνάμωση αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +3% ανά 50 πόντους Ισχύος Ικανότητας (έως 80% συνολικά)
Η βασική επιβράδυνση μειώθηκε σε 24 / 28 / 32 / 36 / 40% (από 24 / 30 / 36 / 42 / 48%)
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,5 από 0,6)
E - Μάτι της Καταιγίδας
Η ενίσχυση της Ζημιάς Επίθεσης της ασπίδας αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1% ανά 10 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,1)
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,7 από 0,9)

Λεόνα
Περιεχόμενο: Ως αποτέλεσμα της θέσης που λαμβάνουν στις ομαδικές μάχες, τα τανκ υποστήριξης συχνά απαιτούν περισσότερες ικανότητες επιβίωσης, ώστε η συνεισφορά τους να είναι πιο ουσιαστική. Πιστεύουμε ότι η Λεόνα έχει τα εργαλεία για να παρενοχλεί διαρκώς τους αντιπάλους στις ομαδικές μάχες, αλλά θέλαμε να ενισχύσουμε τη βιωσιμότητά της και να την καταστήσουμε πλήρες τανκ στην πορεία του αγώνα.

W - Έκλειψη
Η βασική επιπλέον Θωράκιση / Αντίσταση Μαγείας άλλαξε σε 25 / 35 / 45 / 55 / 65 (από 30 / 40 / 50 / 60 / 70)
Η Έκλειψη αποκτά Θωράκιση ίση με 20% της επιπλέον θωράκισης της Λεόνα
Η Έκλειψη αποκτά Αντίσταση Μαγείας ίση με 20% της επιπλέον αντίστασης μαγείας της Λεόνα

Λούλου
Σύνοψη: Σε αυτήν την ενημέρωση, πολλά στοιχεία του κιτ της Λούλου προσαρμόζονται, ώστε να αυξάνονται αναλογικά με την ισχύ ικανότητας. Η ζημιά του Πιξ, του Νεραϊδοβοηθού, της ελάχιστης μείωσης επιβράδυνσης της Νεραϊδολόγχης και της ενίσχυσης της ταχύτητας κίνησης της Φάρσας αυξάνονται πλέον αναλογικά με την Ισχύ Ικανότητας. Ωστόσο, αφαιρέσαμε την επιπλέον Ισχύ Ικανότητας από τη Φάρσα και μειώσαμε ελαφρώς τη βασική ενίσχυση ταχύτητας κίνησής της.

Περιεχόμενο: Όπως και με τους άλλους ήρωες υποστήριξης, στόχος μας με την Λούλου είναι να εστιάσουμε στις ικανότητες υποστήριξής της και όχι στη ζημιά που προκαλεί. Οι αλλαγές που υποδεικνύουν καλύτερα αυτήν τη φιλοσοφία είναι οι ενισχύσεις στον Πιξ, τον Νεραϊδοβοηθό και στη Φάρσα. Αυτές αναδεικνύουν καλύτερα τη δυνατότητα της Λούλου να ενισχύει τους ήρωες με μεγάλη ταχύτητα επίθεσης και να παρέχει μεγάλες αυξήσεις ταχύτητας κίνησης, όπου αυτό χρειάζεται. Με τη Νεραϊδολόγχη, θέλαμε να βελτιώσουμε την επιβράδυνση, καθώς η Λούλου αποκτούσε επιπλέον ισχύ ικανότητας, αλλά δεν θέλαμε να αλλάξουμε τις ήδη ισχυρές βασικές τιμές.

Παθητική - Πιξ, ο Νεραϊδοβοηθός
Προστέθηκε 0,15 αναλογία Ισχύος Ικανότητας
Η βασική ζημιά μειώθηκε σε 9 / 18 / 27 / 36 / 45 / 54 / 63 / 72 / 81 (+0,15 Ισχύ Ικανότητας) (από 9 / 21 / 33 / 45 / 57 / 69 / 81 / 93 / 105 (+0 Ισχύ Ικανότητας)
Q – Νεραϊδολόγχη
Αντί να μειώνεται στο 0% σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, πλέον η επιβράδυνση μειώνεται σε 1% ανά 7,5 πόντους Ισχύος Ικανότητας κατά τη διάρκειά της
W – Φάρσα
Η επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1% ανά 10 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,1)
Αφαιρέθηκε η ενίσχυση Ισχύος Ικανότητας
Η αύξηση της βασικής ταχύτητας κίνησης μειώθηκε σε 30% (από 35%)
E - Βοήθεια, Πιξ!
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας για την επίθεση μειώθηκε σε (0,4 από 0,6)

Νάμι
Σύνοψη: Μειώσαμε την αναλογία ισχύος ικανότητας της Υδάτινης Φυλακής και του Παλιρροϊκού Κύματος, αλλά ενισχύσαμε την Ορμητική Παλίρροια, καθώς και την Παλίρροια και Άμπωτη. Η επιπλέον ταχύτητα κίνησης της Ορμητικής Παλίρροιας και η ισχύς αναπήδησης της Παλίρροιας και Άμπωτης αυξάνονται πλέον αναλογικά με την ισχύ ικανότητας. Με αρκετή Ισχύ Ικανότητας, οι επόμενες αναπηδήσεις της Παλίρροιας και Άμπωτης θα θεραπεύουν και θα προκαλούν περισσότερη ζημιά ανά αναπήδηση.

Περιεχόμενο: Παρόλο που η κλιμάκωση των ικανοτήτων της Νάμι είναι καλή, είδαμε δυνατότητες προσθήκης περισσότερης υποστήριξης στις ενισχύσεις και τις αποδυναμώσεις ταχύτητας κίνησης. Η πιο χαρακτηριστική αλλαγή στην αναλογική αύξηση των ικανοτήτων υποστήριξης της Νάμι με την Ισχύ Ικανότητας είναι στην Παλίρροια και Άμπωτη. Η επιπλέον Ισχύς Ικανότητες αυξάνει πλέον την ισχύ κάθε αναπήδησης και μπορεί να καταλήξει να έχει θετικές τιμές, ώστε κάθε αναπήδηση να είναι πιο ισχυρή από την προηγούμενη.

Παθητική - Ορμητική Παλίρροια
Η επιπλέον ταχύτητα κίνησης αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1 πόντο επιπλέον ταχύτητας κίνησης ανά 10 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,1)
Q - Υδάτινη Φυλακή
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,5 από 0,65)
W - Παλίρροια και Άμπωτη
Το ποσοστό της ισχύος των επόμενων αναπηδήσεων αυξάνεται πλέον αναλογικά. Κάθε αναπήδηση αποκτά 0,75% περισσότερη ισχύ ανά 10 πόντους Ισχύος Ικανότητας.
E - Ευλογία της Εκλεκτής της Παλίρροιας
Το ποσοστό επιβράδυνσης αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1% ανά 20 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,05)
R - Παλιρροϊκό Κύμα
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας αυξήθηκε σε 0,6 (από 0,7)

Σόνα
Σύνοψη: Με επιπλέον χρυσό στις τσέπες της Σόνα, το Κρεσέντο και ο Ύμνος στην Τόλμη θα ήταν λίγο παραπάνω ισχυρά απ' όσο θα έπρεπε. Μειώσαμε την αναλογία ισχύος ικανότητας και στα δύο και προσαρμόσαμε το βασικό ποσό θεραπείας της Άριας της Επιμονής στις μεγαλύτερες βαθμίδες. Ωστόσο, οι Χορδές της Δύναμης της Σόνα θα συνεχίσουν να είναι αποτελεσματικές και προσθέσαμε μια αναλογία Ισχύος Ικανότητας, ώστε να αυξάνεται αναλογικά περισσότερο στις τελευταίες φάσεις του αγώνα. Τέλος, η βασική ενεργοποιημένη ενίσχυση ταχύτητας του Τραγουδιού της Επιτάχυνσης έχει μειωθεί ελαφρώς, καθώς τώρα η επιπλέον ταχύτητα αυξάνεται αναλογικά με την ισχύ ικανότητας.

Περιεχόμενο: Κύριος στόχος μας όσον αφορά τη Σόνα είναι να μειώσουμε μέρος της ισχύος των ικανοτήτων της και να ενισχύσουμε τη Χορδή της Δύναμης και το Τραγούδι της Επιτάχυνσης, κάτι που επιτρέπει την ενίσχυση των δυνατοτήτων υποστήριξης της στην τελική φάση του αγώνα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η Χορδή της Δύναμης θα είναι αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παθητική - Χορδή της Δύναμης
Προστέθηκε αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,2 στη ζημιά της Χορδής της Δύναμης – Στακάτο
Προστέθηκε αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,02 στη μείωση ζημιάς της Χορδής της Δύναμης – Ντιμινουέντο
Προστέθηκε αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,04 στο ποσό επιβράδυνσης της Χορδής της Δύναμης – Τέμπο
Q - Ύμνος στην Τόλμη
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,5 από 0,7)
W - Άρια της Επιμονής
Το βασικό ποσό θεραπείας μειώθηκε στις μεγαλύτερες βαθμίδες σε 40 / 55 / 70 / 85 / 100 (από 40 / 60 / 80 / 100 / 120)
E - Τραγούδι της Επιτάχυνσης
Η ενεργή ενίσχυση ταχύτητας κίνησης αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1% ανά 50 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,02)
Η ενεργή ενίσχυση ταχύτητας άλλαξε σε 4 / 6 / 8 / 10 / 12% (+0,02 Ισχύς Ικανότητας) (από σταθερό ποσοστό 6 / 8 / 10 / 12 / 14%)
R - Κρεσέντο
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε (0,5 από 0,8)

Σοράκα
Σύνοψη: Η βασική ζωή, η ζωή ανά επίπεδο και η βασική θωράκιση της Σοράκα αυξάνονται και πλέον έχει μια νέα παθητική ικανότητα που καθιστά πιο αποτελεσματικές τις ικανότητες αναπλήρωσης ζωής/μάνα, όταν από το στόχο λείπει περισσότερη ζωή ή μάνα. Η μείωση αντίστασης μαγείας της Αστροβολής ενισχύεται πλέον αναλογικά με την ισχύ ικανότητάς της και αν η Σοράκα χτυπήσει τουλάχιστον έναν ήρωα με αυτήν, ο χρόνος επαναφόρτισης της Αστρικής Ευλογίας μειώνεται. Η Αστρική Ευλογία έχει αλλάξει και πλέον η ενίσχυση της θωράκισής της αυξάνεται αναλογικά με την ισχύ ικανότητας. Βρήκαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε έναν νέο μηχανισμό στην Έμπνευση, επιτρέποντας στη Σοράκα να χρησιμοποιεί το ίδιο της το μάνα ως δωρεά ή για να προκαλεί επιπλέον ζημιά, ανάλογα με το στόχο της. Φαίνεται πως οι Ευχές μάλλον δεν θα 'πρεπε να αγνοούν σύμμαχους που δεν είναι δυνατή η στόχευσή τους και γι' αυτό στο εξής η υπέρτατη ικανότητα της Σοράκα επηρεάζει τους πάντες στην ομάδα σας.

Περιεχόμενο: Οι αλλαγές έχουν ως στόχο να δώσουμε στη Σοράκα μεγαλύτερη αναλογική αύξηση ικανοτήτων υποστήριξης και να επιβραβεύονται οι στρατηγικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της μάχης. Επίσης, προσθέσαμε περισσότερους τρόπους παιχνιδιού στο κιτ της Σοράκα που ενθαρρύνουν τη στρατηγική θεραπείας κατά τη διάρκεια της μάχης, αντί να είναι μια απλή μπαταρία γεμάτη ζωή και μάνα.

Βασικά στατιστικά
Η Βασική Ζωή αυξάνεται σε 405 (από 375)
Η Ζωή ανά επίπεδο αυξάνεται σε 76 (από 71)
Η βασική Θωράκιση αυξάνεται σε 9,4 (από 7,4)
ΝΕΑ Παθητική - Καθαγίαση
ΝΕΟ: Οι ικανότητες αναπλήρωσης ζωής και μάνα της Σοράκα είναι κατά 1% πιο αποτελεσματικές για κάθε 2% ζωή ή μάνα του στόχου που λείπει
Q- Αστροβολή
Η μείωση Αντίστασης Μαγείας αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +1 πόντο Αντίστασης Μαγείας ανά 100 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,01)
Η μείωση Αντίστασης Μαγείας άλλαξε σε 6 σε όλα τα επίπεδα (+0,01 Ισχύς Ικανότητας) (από σταθερό ποσό 8 / 9 / 10 / 11 / 12)
Αν η Αστροβολή χτυπήσει τουλάχιστον έναν αντίπαλο ήρωα, ο χρόνος επαναφόρτισης της Αστρικής Ευλογίας μειώνεται κατά 5% / 6,25% / 7,5% / 8,75% / 10%
Το κόστος σε μάνα άλλαξε σε 30 / 40 / 50 / 60 / 70 (από 20 / 35 / 50 / 65 / 80)
W - Αστρική Ευλογία
Η επιπλέον θωράκιση αυξάνεται πλέον αναλογικά κατά +3% ανά 20 πόντους Ισχύος Ικανότητας (αναλογία Ισχύος Ικανότητας 0,15)
Η επιπλέον θωράκιση άλλαξε σε 50 / 65 / 80 / 95 / 110 / (+0,15 Ισχύς Ικανότητας) (από σταθερό ποσό 25 / 45 / 65 / 85 / 105)
Η διάρκεια της θωράκισης μειώθηκε σε 2 δευτερόλεπτα (από 3)
Η θεραπεία μειώθηκε σε 70 / 130 / 180 / 230 / 270 (+0,35 Ισχύς Ικανότητας) (από 70 / 140 / 210 / 280 / 350 (+0,45 Ισχύς Ικανότητας))
Το κόστος μάνα μειώθηκε σε 80 / 100 / 120 / 140 / 160 (από 80 / 110 / 140 / 170 / 200)
E - Έμπνευση
Η χρήση σε σύμμαχο του δίνει πλέον 20 / 40 / 60 / 80 / 100 μάνα + δωρίζει 5% του μέγιστου μάνα της Σοράκα (έδινε σταθερό ποσό 40 / 80 / 120 / 160 / 200 μάνα χωρίς κόστος)
Η χρήση σε εχθρό προκαλεί πλέον ζημιά ίση με 40 / 70 / 100 / 130 / 160 + 5% του μέγιστου μάνα της Σοράκα (+0,4 Ισχύς Ικανότητας) (προηγούμενα ήταν 50 / 100 / 150 / 200 / 250 (+0,6 Ισχύς Ικανότητας))
Δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε συμμάχους που δεν έχουν μάνα ή έχουν ήδη πλήρες μάνα
R – Ευχή
Πλέον επηρεάζει συμμάχους που δεν είναι δυνατή η στόχευσή τους
Η θεραπεία μειώθηκε σε 150 / 250 / 350 (+0,55 Ισχύς Ικανότητας) (από 200 / 320 / 440 (+0,7 Ισχύς Ικανότητας))

Τάρικ
Σύνοψη: Αλλάζουμε την παθητική ικανότητα του Τάρικ, ώστε μετά από κάθε χρήση ικανότητας, η επόμενη αυτόματη επίθεσή του ενισχύεται και προκαλεί 30% της θωράκισης του Τάρικ ως μαγική ζημιά και μειώνει το χρόνο επαναφόρτισης των ικανοτήτων του. Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας του Εμποτισμού είναι μικρότερη και πλέον αυξάνεται αναλογικά με ένα ποσοστό της επιπλέον ζωής του Τάρικ. Επίσης, αφαιρέσαμε την αναλογική αύξηση βάσει Ισχύος Ικανότητας και μειώσαμε τη βασική ζημιά του. Το Θρυμμάτισμα αυξάνεται πλέον αναλογικά με τη θωράκιση περισσότερο και η μείωση αυξάνεται αναλογικά με ένα ποσοστό της θωράκισης του Τάρικ. Τέλος, μειώσαμε τις αναλογίες ισχύος ικανότητας της Εκθάμβωσης και της Ακτινοβολίας και αυξήσαμε τους χρόνους επαναφόρτισής τους.

Περιεχόμενο: Συνολικά, προσθέτουμε επιπλέον βάθος και διαφοροποίηση στον τρόπο παιχνιδιού του Τάρικ, επανασχεδιάζοντας την παθητική του ικανότητα. Επιπλέον, ως ανθεκτικός (και λαμπερός) ήρωας υποστήριξης που αναδεικνύεται στην καρδιά των ομαδικών μαχών, προσθέσαμε περισσότερη κλιμάκωση των αμυντικών δυνατοτήτων του, ώστε να προσδιορίσουμε με περισσότερη σαφήνεια τον ρόλο για τον οποίο προορίζεται.

NEO: Παθητική - Μαγικοί Λίθοι
ΝΕΟ: Μετά τη χρήση μιας ικανότητας, ο Τάρικ αποκτά μια ενίσχυση που προκαλεί στην επόμενη αυτόματη επίθεσή του επιπλέον Μαγική Ζημιά ίση με το 30% της συνολικής Θωράκισής του
Οι επιθέσεις που είναι ενισχυμένες από την παθητική μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης όλων των ικανοτήτων κατά 2 δευτερόλεπτα
Εμποτισμός
Η μείωση χρόνου επαναφόρτισης των αυτόματων επιθέσεων αφαιρέθηκε (μεταφέρθηκε στην παθητική)
Ο βασικός χρόνος επαναφόρτισης μειώθηκε σε 20 / 19 / 18 / 17 / 16 από 18 / 17 / 16 / 15 / 14
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε από 0,6 σε 0,3
Προστέθηκε αναλογική αύξηση ίση με 5% της επιπλέον ζωής
Θρυμμάτισμα
Η βασική ζημιά μειώθηκε σε 40 / 80 / 120 / 160 / 200 (+30% της συνολικής Θωράκισης) (+0 Ισχύς Ικανότητας) (από 50 / 90 / 130 / 170 / 210 (+20% της συνολικής Θωράκισης) (+0,6 Ισχύς Ικανότητας))
Η μείωση θωράκισης αυξάνεται πλέον αναλογικά με το 10% της συνολικής Θωράκισης του Τάρικ
Εκθάμβωση
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε 0,2 / 0,4 Ισχύος Ικανότητας (από 0,4 / 0,8 Ισχύος Ικανότητας)
Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε από 14 / 13 / 12 / 11 / 10 δευτερόλεπτα σε 18 / 17 / 16 / 15 / 14 δευτερόλεπτα
Ακτινοβολία
Η αναλογία Ισχύος Ικανότητας μειώθηκε σε 0,5 Ισχύος Ικανότητας (από 0,7 Ισχύος Ικανότητας)
Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 75 δευτερόλεπτα (από 60)
Επιστροφή στην κορυφή
Μικρές αλλαγές και διορθώσεις σφαλμάτων

Κένεν
Ηλεκτρικό Τίναγμα
Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου το Ηλεκτρικό Τίναγμα δεν χτυπούσε το στόχο όπως έπρεπε, αν το Σημάδι της Καταιγίδας εξαφανιζόταν ή καταναλωνόταν πλήρως πριν την ολοκλήρωση του χρόνου εκτέλεσης του Ηλεκτρικού Τινάγματος. Έτσι διορθώθηκαν δύο ζητήματα:
Το Σημάδι της Καταιγίδας δεν θα εξαφανίζεται πλέον κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του Ηλεκτρικού Τινάγματος του Κένεν
Αν ο Κένεν εκτελέσει το Ηλεκτρικό Τίναγμα τη στιγμή που το Σημάδι της Καταιγίδας καταναλωθεί από μια άλλη ικανότητα, θα προκαλέσει ζημιά και θα προσθέσει μια στοίβα, όπως προβλέπεται
Σεν
Περιεχόμενο: Μειώσαμε την ακτίνα της τελικής πρόσκρουσης του Σεν υπερβολικά στην προηγούμενη ενημέρωση, γι' αυτό την αυξάνουμε και πάλι λίγο.

Τρέξιμο Σκιάς
Η ακτίνα πρόσκρουσης στο τελικό σημείο έχει αυξηθεί ελαφρώς

Σιντζντ
Βελτιώθηκαν τα κινούμενα γραφικά τρεξίματος του Σιντζντ

Σοράκα
Βελτιώθηκαν τα κινούμενα γραφικά τρεξίματος της Σοράκα

Νόκτουρν
Ίχνη Λυκόφωτος
Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου το πλεονέκτημα των ιχνών δεν εφαρμοζόταν με συνέπεια

Βάι
Βιαιοπραγία
Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου αν το Πέπλο της Καταραμένης της Βάι ενεργοποιούταν ταυτόχρονα με την εκτέλεση της Βιαιοπραγίας, με τη Βιαιοπραγία η Βάι θα κολλούσε στο κινούμενο γραφικό εφόρμησης.

Αντικείμενα
Πλέον, μπορείτε να αναζητήσετε τον όρο «hat» στο κατάστημα αντικειμένων. (Επιτέλους!)

Αλλαγές σε αντικείμενα
Περιεχόμενο: Λόγω των αλλαγών μας στο σύστημα οπτικού πεδίου (λειτουργία ματιών, όρια ματιών και φυλαχτά), αφαιρούμε το Ελιξίριο του Μάντη από το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις αλλαγές στο σύστημα οπτικού πεδίου και να κάνουμε προσαρμογές, αν είναι απαραίτητο.

Τα ακόλουθα αντικείμενα έχουν αφαιρεθεί από το παιχνίδι:
Το Θαύμα της Ελέισα
Ελιξήριο του Μάντη

Τα ακόλουθα αντικείμενα έχουν τροποποιηθεί (δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα αντικείμενα):
Φιλοσοφική Λίθος
Λεπίδα του Κέιτζ
Έμβλημα Ανδρείας
Αντικείμενα υποστήριξης

Περιεχόμενο αντικειμένων υποστήριξης: Βασικός μας στόχος για τα αντικείμενα υποστήριξης στην περίοδο προετοιμασίας είναι να παρέχουμε περισσότερα αντικείμενα παραγωγής χρυσού που αναβαθμίζονται, επίσης, στην τελική φάση του αγώνα. Ωστόσο, οι παίκτες έχουν περιορισμό αγοράς ενός μόνο αντικειμένου χρυσού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για την περίοδο προετοιμασίας.

ΝΕΟ: Αιχμή του Κλέφτη Ξορκιών
Κοστίζει 365 Χρυσό
Ισχύς Ικανότητας +10
Αναπλήρωση Μάνα +3 ανά 5 δευτερόλεπτα
+2 Χρυσός ανά 10 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Φόρος: Οι βασικές επιθέσεις εναντίον ηρώων παρέχουν 4 χρυσό, έως μία φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά εχθρό. Αν σκοτώσετε έναν υπηρέτη, η παθητική ικανότητα απενεργοποιείται για 10 δευτερόλεπτα.

ΝΕΟ: Δόντι του Παγετού
Φόρμουλα: Αιχμή του Κλέφτη Ξορκιών + 485 Χρυσός (Σύνολο 850 Χρυσός)
Ισχύς Ικανότητας +20
Αναπλήρωση Μάνα +7 ανά 5 δευτερόλεπτα
+4 Χρυσός ανά 10 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Φόρος: Οι βασικές επιθέσεις εναντίον ηρώων παρέχουν 8 χρυσό, έως μία φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά εχθρό. Αν σκοτώσετε έναν υπηρέτη, η παθητική ικανότητα απενεργοποιείται για 10 δευτερόλεπτα.

ΝΕΟ: Το Λάβαρο της Βασίλισσας του Πάγου
Φόρμουλα: Δόντι του Παγετού + Τόμος Μεγέθυνσης + 715 Χρυσός (Σύνολο 2000 Χρυσός)
Ισχύς Ικανότητας +50
Αναπλήρωση Μάνα +10 ανά 5 δευτερόλεπτα
+4 Χρυσός ανά 10 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Φόρος: Οι βασικές επιθέσεις εναντίον ηρώων παρέχουν 8 χρυσό, έως μία φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά εχθρό. Αν σκοτώσετε έναν υπηρέτη, η παθητική ικανότητα απενεργοποιείται για 10 δευτερόλεπτα.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή – Αρκτικός Εναγκαλισμός: Παγώνει τον στοχευμένο αντίπαλο ήρωα και όλους τους κοντινούς εχθρούς, προκαλώντας 50 μαγική ζημιά και μειώνοντας την Ταχύτητα Κίνησης κατά 50% για 2 δευτερόλεπτα (χρόνος επαναφόρτισης 60 δευτερόλεπτα).

ΝΕΟ: Αρχαίο Νόμισμα
Κοστίζει 365 Χρυσό
Αναπλήρωση Ζωής +5 ανά 5 δευτερόλεπτα
Αναπλήρωση Μάνα +3 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Καλοτυχία: Αν βρίσκεστε κοντά σε έναν υπηρέτη όταν πεθαίνει, χωρίς να του δώσετε το τελειωτικό χτύπημα, αποκτάτε 2 Χρυσό.

ΝΕΟ: Μενταγιόν του Νομάδα
Φόρμουλα: Αρχαίο Νόμισμα + 485 Χρυσός (Συνολικό κόστος 850 Χρυσός)
Αναπλήρωση Ζωής +8 ανά 5 δευτερόλεπτα
Αναπλήρωση Μάνα +11 ανά 5 δευτερόλεπτα
+2 Χρυσός ανά 10 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Καλοτυχία: Αν βρίσκεστε κοντά σε έναν υπηρέτη όταν πεθαίνει, χωρίς να του δώσετε το τελειωτικό χτύπημα, αποκτάτε 4 Χρυσό.

ΝΕΟ: Φυλαχτό της Εξύψωσης
Φόρμουλα: Μετάλλιο του Νομάδα + Φυλακτό Νεράιδας + 970 Χρυσός (Σύνολο 2000 Χρυσός)
Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης +20%
Αναπλήρωση Ζωής +10 ανά 5 δευτερόλεπτα
Αναπλήρωση Μάνα +15 ανά 5 δευτερόλεπτα
+2 Χρυσός ανά 10 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Καλοτυχία: Αν βρίσκεστε κοντά σε έναν υπηρέτη όταν πεθαίνει, χωρίς να του δώσετε το τελειωτικό χτύπημα, αποκτάτε 4 Χρυσό.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή: Δίνει στους κοντινούς συμμάχους +40% Ταχύτητα Κίνηση για 3 δευτερόλεπτα (χρόνος επαναφόρτισης 60 δευτερόλεπτα).

ΝΕΟ: Ασπίδα-Κειμήλιο
Κοστίζει 365 Χρυσό
Ζωή +50
Αναπλήρωση Ζωής +6 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Λάφυρα του Πολέμου: Οι βασικές επιθέσεις εκτελούν αμέσως τους υπηρέτες που έχουν λιγότερο από 200 Ζωή. Αν σκοτωθεί ένας υπηρέτης, ο κοντινότερος φιλικός ήρωας θεραπεύεται για το 2% της μέγιστης Ζωής σας και αποκτά Χρυσό ίσο με την αξία της εκτέλεσης + 5.
Αυτές οι επιδράσεις ενεργοποιούνται μόνο όταν υπάρχει κοντά ένας φιλικός ήρωας. Επαναφορτίζεται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστος αριθμός φορτίσεων: 2.

NEO: Θώρακας του Τάργκον
Φόρμουλα: Ασπίδα-Κειμήλιο + 485 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 850)
Ζωή +175
Αναπλήρωση Ζωής +12 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Τα λάφυρα του πολέμου: Οι βασικές επιθέσεις εκτελούν αμέσως τους υπηρέτες που έχουν λιγότερο από 200 Ζωή. Αν σκοτωθεί ένας υπηρέτης, ο κοντινότερος φιλικός ήρωας θεραπεύεται για το 2% της μέγιστης Ζωής σας και αποκτά Χρυσό ίσο με την αξία της εκτέλεσης + 10
Αυτές οι επιδράσεις ενεργοποιούνται μόνο όταν υπάρχει κοντά ένας φιλικός ήρωας. Επαναφορτίζεται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστος αριθμός φορτίσεων: 4

NEO: Όψη του Βουνού
Φόρμουλα: Θώρακας του Τάργκον + Ρουμπινένιο Κρύσταλλο + 675 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 2000)
Ζωή +375
Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης +10%
Αναπλήρωση Ζωής +25 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Τα λάφυρα του πολέμου: Οι βασικές επιθέσεις εκτελούν αμέσως τους υπηρέτες που έχουν λιγότερο από 200 Ζωή. Αν σκοτωθεί ένας υπηρέτης, ο κοντινότερος φιλικός ήρωας θεραπεύεται για το 2% της μέγιστης Ζωής σας και αποκτά Χρυσό ίσο με την αξία της εκτέλεσης + 10
Αυτές οι επιδράσεις ενεργοποιούνται μόνο όταν υπάρχει κοντά ένας φιλικός ήρωας. Επαναφορτίζεται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μέγιστος αριθμός φορτίσεων: 4.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή - Θανατηφόρα Φάλαγγα: Καταναλώνει το 20% της τρέχουσας Ζωής σας για να προστατεύσει τον στοχευμένο σύμμαχο από ζημιά ίση με το 10% της μέγιστης Ζωής σας για 4 δευτερόλεπτα. Μετά από 4 δευτερόλεπτα, ο στόχος εκρήγνυται και προκαλεί μαγική ζημιά ίση με το 10% της μέγιστης Ζωής σας σε μια περιοχή (Χρόνος Επαναφόρτισης: 60 δευτερόλεπτα).

Αντικείμενα ζούγκλας
Περισσότερες πληροφορίες για τα αντικείμενα ζούγκλας: Πρόκειται να προσθέσουμε περισσότερες μεθόδους απόκτησης χρυσού σε πολλά αντικείμενα ζούγκλας, ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το στυλ παιχνιδιού για το οποίο έχουν σχεδιαστεί αυτά τα αντικείμενα.

Ματσέτα του Κυνηγού
Πλέον, θεραπεύει 3 ζωή με κάθε χτύπημα ενάντια σε τέρατα

Λίθος Πνεύματος
Πλέον, θεραπεύει 3 ζωή με κάθε χτύπημα ενάντια σε τέρατα

Τα ξυράφια του Μάντρεντ
Η Θωράκιση μειώθηκε σε 20 (από 25)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Φανάρι της Ριγκλ
Φόρμουλα: Ξυράφια του Μάντρεντ + Μαχαίρι + Μαχαίρι (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 1800)
Θωράκιση +20
Ταχύτητα Επίθεσης +25%
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Ανοικτές Πληγές: Προκαλεί 100 μαγική ζημιά και θεραπεύει για 10 με κάθε χτύπημα ενάντια σε τέρατα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική: 40% περισσότερος χρυσός από τέρατα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή: Τοποθετεί ένα Αόρατο Μάτι που αποκαλύπτει τη γύρω περιοχή για 180 δευτερόλεπτα (Χρόνος Επαναφόρτισης: 180 δευτερόλεπτα).

Πνεύμα της Γηραιάς Σαύρας
Η Ζημιά Επίθεσης μειώθηκε σε 30 (από 35)
Η παθητική ικανότητα Ανάφλεξη ενεργοποιείται πλέον με τη σωματική ζημιά. Η ζημιά αυξήθηκε σε 16-50 (από 7-40)
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Κυνηγός Επικηρυγμένων: Οι εκτελέσεις ηρώων, οι βοήθειες και τα επικά τέρατα παρέχουν 40 επιπλέον χρυσό και τα μεγάλα τέρατα παρέχουν 10 επιπλέον Χρυσό.

Πνεύμα του Αρχαίου Γκόλεμ
Η Ζωή μειώνεται σε 350 από 500
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Εξοικονόμηση: Προσθέτει μια στοίβα Εξοικονόμησης κάθε 1,5 δευτερόλεπτα.
Κάθε φορά που σκοτώνετε ένα μεγάλο τέρας, χάνετε στοίβες Εξοικονόμησης και αποκτάτε αντίστοιχο χρυσό.
Μπορεί να αποφέρει έως και 40 χρυσό για μια εκτέλεση.
Μέγιστος αριθμός στοιβών: 80.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Πνεύμα από τον Κάτω Κόσμο
Φόρμουλα: Λίθος Πνεύματος + Δαιμονικό Χειρόγραφο (Σύνολο 2000)
Ισχύς Ικανότητας +50
Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης +10%
Αναπλήρωση Ζωής +14 ανά 5 δευτερόλεπτα
Αναπλήρωση Μάνα +7 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική: Επιστρέφει το 8% της ζημιάς που προκλήθηκε σε τέρατα από ικανότητες ως Ζωή και Μάνα (για ικανότητες με πεδίο επιρροής, το ποσοστό μειώνεται στο μισό)
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Κυνηγός Επικηρυγμένων: Οι εκτελέσεις ηρώων, οι βοήθειες και τα επικά τέρατα παρέχουν 40 επιπλέον χρυσό και τα μεγάλα τέρατα παρέχουν 10 επιπλέον Χρυσό.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική: Η ζημιά κατά των τεράτων αυξάνεται κατά 30%
Αλλαγές σε άλλα αντικείμενα:
Πιο αναλυτικά: Έχουμε ενημερώσει τις διαδρομές αναβάθμισης των αντικειμένων που κατασκευάζονταν στο παρελθόν από παλιά αντικείμενα δημιουργίας χρυσού.

Αιγίδα της Λεγεώνας
ΝΕΑ Φόρμουλα: Χάντρα Αναζωογόνησης + Υφασμάτινη Πανοπλία + Ρουμπινένιο Κρύσταλλο + Αντιμαγική Κάπα + 595 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 1950)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Έμβλημα Υπακοής
Φόρμουλα: Δαιμονικό Χειρόγραφο + Εκρηκτικό Ραβδί + 720 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 2400)
Ισχύς Ικανότητας +80
Μείωση Χρόνου Eπαναφόρτισης +20%
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αύρα - Αρετή: Οι σύμμαχοι υπηρέτες που βρίσκονται κοντά προκαλούν 15% επιπλέον ζημιά.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή - Προαγωγή: Μετατρέπει έναν σύμμαχο υπηρέτη πολιορκητή σε πιο ισχυρή μονάδα και δίνει όλο το χρυσό που συλλέγει η μονάδα (Χρόνος Επαναφόρτισης: 180 δευτερόλεπτα).

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Κάμινος του Μιχαήλ
Φόρμουλα: Κύπελλο της Αρμονίας + 720 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 1600)
Αντίσταση Μαγείας +40
Αναπλήρωση Μάνα +12 ανά 5 δευτερόλεπτα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική - Πηγή Μάνα Αυξάνει την Αναπλήρωση Μάνα κατά 1% για κάθε 1% του Μάνα που λείπει.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή: Αφαιρεί όλες τις επιδράσεις ακινητοποίησης, παγίδευσης, πρόκλησης, φόβου, σιωπής και επιβράδυνσης από έναν σύμμαχο και τον θεραπεύει για 150 (+10% της μέγιστης Ζωής του) (Χρόνος επαναφόρτισης: 180 δευτερόλεπτα).

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Αντιστάτης
Φόρμουλα: Ρουμπινένιο Κρύσταλλο + Εκρηκτικό Ραβδί + 665 Χρυσός (Συνολικό κόστος σε Χρυσό: 2000)
Ζωή +350
Ισχύς Ικανότητας +50
ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή: Δεν επιτρέπει στους κοντινούς πύργους να επιτεθούν για 2,5 δευτερόλεπτα (Χρόνος Επαναφόρτισης: 120 δευτερόλεπτα). Αυτή η επίδραση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά εναντίον του ίδιου πύργου για 7,5 δευτερόλεπτα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Διαθήκη των Αρχαίων
Φόρμουλα: Μαγοτεχνικό Περίστροφο + Φυλακτό

Keywords
league of legends, league, patch, notes, league of legends, league, notes, patch, έως ότου, riot, games, νέα, site, ισχύ, σημαίνει, επηρεάζει, neo, ηλεκτρικος, σεν, hat, στυλ, κυνηγός, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, 600 δις, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, ξανα, αιχμη, εργαλεια, ευχες, ηχος, οψη, τα νεα, ωρα, games, αυξηση, ασπιδα, αρετη, αρπαγη, αυρα, άφιξη, βαι, βιωσιμότητα, βλημα, βοηθεια, βομβα, βομβες, γινει, γινεται, δεδομενο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δοντι, ευλογια, εμβλημα, εδαφος, εφε, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκλειψη, εκρηκτικο, εμπνευση, ενημερωση, επηρεάζει, επρεπε, έως ότου, ζημια, ζωη, ζωης, ιδιο, ηρωες, θαυμα, ιση, ισορροπια, ισχυς, κινηση, κυνηγός, κυπελλο, χτυπα, λαβαρο, λαθη, λεπτομερειες, λειπει, ματι, μειωση, μικρο, μορφη, μπορειτε, ξυραφια, ομαδα, οθονη, ορια, πεδιο, πηγη, ριψη, ρολο, σεν, στυλ, τολμη, ισχύ, ισχυρος, φαλαγγα, φαναρι, φορμουλα, φορα, χρονος, εφαρμογη, εμφαση, ηρωας, ιδιαιτερα, υμνος, καρδια, μια φορα, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, riot, σημαίνει, site
Τυχαία Θέματα