League of Legends: Oceania Pro League

Το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Σήμερα ξεκινάει για πρώτη φορά το επίσημο πρτάθλημα League of Legends στην Αυστραλία.

Η Riot Games Australia ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκινά το Oceania Pro League

(OPL), με 8 ομάδες που θα αναμετρούνται σε εβδομαδιαίους αγώνες για πάνω από 7 εβδομάδες, για δύο περιόδους (χειμερινή και καλοκαιρινή). Οι πέντε κορυφαίες ομάδες θα παραμείνουν στο πρωτάθλημα ενώ οι υπόλοιπες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον υποβιβασμό.

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο είναι 56.400€, ενώ 28.200€ θα δίνονται για κάθε περίοδο. Όλοι οι παίχτες, επιπλέον, θα λάβουν 90€ για κάθε παιχνίδι.
Ο νικητής της πρώτης περιόδου του Oceania Pro League θα ταξιδέψει στην Τουρκία όπου και θα εκπροσωπήσει την Ωκεανία στο International Wildcard Invitational ενάντια στις καλύτερες ομάδες της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης, της Κίνας, της Κορέας και της Ταϊβάν. Ο πρωταθλητής της δεύτερης περιόδου, που ξεκινά από το Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, θα εκπροσωπήσει την Ωκεανία στο Wildcard Qualifier για μια θέση στο World Championship.

"Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δούμε μία ομάδα από την Ωκεανία να νικά το World Championship" δήλωσε ο Ben de Rider, υπεύθυνος της Riot Games Oceania. " Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις ομάδες των άλλων Ηπείρων ακόμα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάτε ένα μάτσο Αυστραλούς και ακτινίδια" συνέχισε αστιευόμενος.

Η πρώτη περίοδος ξεκινά σήμερα. Συντονιστείτε στο κανάλι του πρωταθλήματος στο Twitch για να δείτε ζωντανά το Oceania Pro League. Το πρόγραμμα βρίσκεται παρακάτω.

Round 01: Thursday, February 5
8:00AM – Chiefs vs Legacy
9:00AM – 4Not vs Legacy
10:00AM – Chiefs vs Sudden Fear
11:00AM – Sudden Fear vs 4Not

Round 02: Monday, February 9
8:00AM – Avant Garde vs Dire Wolves
9:00AM – Rich Gang vs Avant Garde
10:00AM – Dire Wolves vs Team Immunity
11:00AM – Team Immunity vs Rich Gang

Για περισσότερη συζήτηση για το League of Legends, μπείτε στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld. Θέλετε να παίξετε League of Legends μαζί μας; Γράψτε το ID σας σε αυτό το topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα