Fifa 13 Video Review

Το GameWorld TV, ο online εθισμός, η κόκκινη κάρτα και τα ματς του asmilon!

Αυτό το video review ήταν πραγματικά...μαραθώνιο, καθώς συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα πλάνα.

Μεταξύ άλλων θα δείτε στιγμιότυπα από την ομάδα του GameWorld στο Fifa 13 του PlayStation 3, όπου παίζουμε καθημερινά στο Pro

Clubs Seasons (για την οποια δηλώνετε συμμετοχή στο forum), μία γεύση από τον χειρισμό του PlayStation Move, γκολάρες από μεγάλα ματς και τέλος αγώνες των ελληνικών ομάδων από τον asmilon. Δείτε το video review:

Watch YouTube video

Οι δύο ελληνικοί αγώνες είναι προσφορά του χρήστη asmilon (Κώστας Μυλωνάς), o οποίος έπαιξε στην έκδοση για PC τα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Τους αγώνες τους είχαμε ζητήσει στο topic Community Quests του forum, όπου διεξάγουμε ανά διαστήματα έκτακτους διαγωνισμούς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Ως αντάλλαγμα κερδίζει 2.000xp και τα PC games F.E.A.R. 2 και Metro 2033. Δείτε τους πλήρεις αγώνες, στους οποίους οι ομάδες ελέγχονται αποκλειστικά από την CPU. Έτσι για να σας...λυθεί η περιέργεια για το "τι έβγαλε το κομπιούτερ"!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Watch YouTube video

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Watch YouTube video

Διαβάστε το review του Fifa 13 από το GameWorld.

Φτιάξτε τον Virtual Pro παίκτη σας και μπείτε στην ομάδα του GameWorld στο Fifa 13 του PS3 (Pro Clubs Seasons). Δηλώστε συμμετοχή στο forum και κάντε add τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, βάση των PSN IDs που υπάρχουν στο topic.

Καλό κάψιμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα