Diablo 3: Μεγαλύτερο μέγεθος install στο PS4

Απ' ότι στο Xbox One.

Η Ultimate Evil Edition του Diablo 3, η οποία περιλαμβάνει τo Reaper of Souls expansion, περιλαμβάνει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος αρχείων στο PlayStation 4 σε σύγκριση με το Xbox One.

Αν

κατεβάσετε την έκδοση από το PlayStation Store θα χρειαστείτε 62.7GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ αντίστοιχα για να κάνετε install την retail έκδοση χρειάζεστε 41GB.

Το Diablo III: Ultimate Evil Edition δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα στο Xbox.com ή στο Xbox Live Marketplace, οπότε το download size της Xbox One και της Xbox 360 έκδοσης δεν έχει γίνει γνωστό. Το installation της retail έκδοσης του Xbox One απαιτεί 21.82GB αποθηκευτικού χώρου, δηλαδή τον μισό σε σχέση με το PS4.

https://www.youtube.com/watch?v=Cb7QJwQ58T0


Στο PS3, το Diablo III: Ultimate Evil Edition θα περιέχει αρχεία 22.05GB στον Blu-ray δίσκο, ενώ στο Xbox 360 το παιχνίδι έχει μέγεθος 7.5GB και εγκαθίσταται μέσα στο σκληρό δίσκο της κονσόλας. Η διάφορα μεγέθους ανάμεσα στις δύο εκδόσεις οφείλεται σε κάποια πακέτα γλωσσών που περιλαμβάνονται στην PS3 έκδοση, τα οποία έχουν μέγεθος 3.5GB το καθένα.

Η Blizzard μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινίσει για ποιο λόγο υπάρχουν αυτές οι διαφορές στο μέγεθος των αρχείων. Θυμίζουμε ότι το Diablo ΙΙΙ: Reaper of Souls για PC απαιτεί 25GB ελεύθερα στον σκληρό δίσκο για την εγκατάσταση.

Το Diablo ΙΙΙ: Ultimate Evil Edition θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360.

Διαβάστε για τις πωλήσεις του Diablo 3 και συζητήστε για αυτό στο συγκεκριμένο topic του forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα