Crysis 3 και Firefall beta

Διαβάστε για τις beta των πολυαναμενόμενων shooters.

Το Firefall είναι ένα MMO Shooter της Red 5 Studios, για το οποίο για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα μπορέσετε να το παίξετε χωρίς beta key.

Ο λόγος που οι servers θα ανοίξουν για όλους είναι το "test για την μέτρηση της αντοχής τους". Συνολικά θα γίνουν τρία tests για να μπορέσει η εταιρία να υπολογίσει πόσους παίχτες

χωράει ο κάθε server χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το πρώτο από αυτά, θα ξεκινήσει αυτήν την Παρασκευή και θα λήξει την Κυριακή, ενώ τα υπόλοιπα αναμένονται να διεξαχθούν κάποιο σαββατοκύριακο μέσα στον Φεβρουάριο ή και Μάρτιο.

Κατά την διάρκεια της beta, οι παίχτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν in-game items ή εξοπλισμό Razer. Αυτό το σαββατοκύριακο, οι παίχτες καλούνται να βιντεοσκοπήσουν κομμάτι από το gameplay τους κατά το οποίο θα έχουν κάνει πολλά kills. Επίσης θα διαγωνιστούν και για την καλύτερη φωτογραφία από killshot και οι πιο ωραίες από αυτές θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα του Firefall στο Facebook.

{youtube}cStkVg5CLQw|400|300{/youtube}

Crysis 3 beta
Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου θα ανοίξει η multiplayer beta του πολυαναμενόμενου FPS, Crysis 3. Θα έχει διάρκεια δύο ολόκληρες εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμη για όλες τις κονσόλες. Εκεί θα δείτε τα δύο νέα game modes, το Crash Site και το Hunter mode και τους δύο νέους χάρτες, Airport και Museum.

Το Crash Site είναι αγώνας στον οποίο πρέπει να προστατέψετε την περιοχή σας και να σκοτώσετε τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας. Το Hunter mode είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Δύο παίχτες θα είναι ντυμένοι με Nanosuit και θα κρατάνε από ένα Predator bow. Ο σκοπός σας είναι να κυνηγήσετε και να σκοτώσετε τους υπόλοιπους 10 παίχτες (14 σε PC) που ονομάζονται Cell troopers. Ενδιαφέρον φαίνεται να είναι και το νέο ability που θα έχετε, το Rip & Throw, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα από το περιβάλλον ως όπλα ή ως ασπίδες.

{youtube}tSlU_gpaSlE|400|300{/youtube}

Το Crysis 3 θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα