Baldur's Gate: Enhanced Edition: Gameplay τρέιλερ

Μία βαθύτερη ματιά στο πολυαναμενόμενο RPG.

Η Beamdog έδωσε στη δημοσιότητα gameplay τρέιλερ του Baldur's Gate: Enhanced Edition, που αποτελεί remake του Baldur's Gate και του expansion του, Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast.

Η προγραμματιστική εταιρεία Overhaul Games,

που έχει αναλάβει το project, χρησιμοποιεί την Infinity Enhanced Engine (μία βελτιωμένη έκδοση της Infinity Engine) για την ανάπτυξη του νέου της RPG. Ας σημειώσουμε εδώ ότι το πρωτότυπο Baldur’s Gate, το οποίο κυκλοφόρησε to 1998, ήταν το πρώτο game που βασίστηκε σε αυτή την engine.

Watch YouTube video

Το παιχνίδι, πέρα από το περιεχόμενο των Baldur’s Gate και του expansion του, Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast, θα περιλαμβάνει μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, καθώς και ένα inventory το οποίο έχει αναπτυχθεί από το μηδέν. Η Overhaul Games θα μας συστήσει τρεις νέους χαρακτήρες: την mage Neera, τον monk Rasaad yn Bashir και τον blackguard Dorn Il-Khan.

Το Baldur's Gate: Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει από την Atari στις 28 Νοεμβρίου 2012 για PC, Mac και iOS. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και έκδοση για το λειτουργικό σύστημα Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα