Σύντομα τα πρώτα νέα για το Xbox One Scorpio

"Ζουμερές" πληροφορίες από το Digital Foundry.

Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε με σιγουριά αν αποτελεί "σημείο των καιρών" ή όχι η προσπάθεια των κονσολών να συμβαδίσουν με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας της απεικόνισης, υπακούοντας στα αιτήματα των καταναλωτών για δυνατότερα και καθαρότερα γραφικά και με απεικόνιση σε οθόνες που υποστηρίζουν εξαιρετικά υψηλές αναλύσεις. Το σίγουρο είναι ότι τόσο η Sony όσο και η Microsoft ανταποκρίθηκαν στα κελεύσματα αυτά και "ρίχτηκαν"

στον αγώνα ριζικής ανανέωσης των ήδη υφιστάμενων κονσολών. Και ενώ η Sony παρουσίασε και κυκλοφόρησε ήδη την πρότασή της, η οποία ακούει στο όνομα PlayStation 4 Pro, η Microsoft κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, καθώς γνωρίζουμε μόνο την κωδική ονομασία της κονσόλας που είναι "Xbox One Scorpio".

Φαίνεται, όμως, πως η αναμονή έρχεται σιγά-σιγά στο τέλος της. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα είχαμε τις πρώτες ενδείξεις πως τα πρώτα νέα για την επερχόμενη, βελτιωμένη έκδοση του Xbox One καταφθάνουν σύντομα. Πριν από λίγο όμως, το Digital Foundry επεφύλασσε μια εξίσου σημαντική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την Πέμπτη, 6 Απριλίου, το Digital Foundry αναμένεται - κατ'αποκλειστικότητα - να δημοσιεύσει κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ανανεωμένη κονσόλα. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένα για το Xbox One Scorpio, εικάζουμε ότι οι πληροφορίες θα είναι σχετικές με το hardware της κονσόλας (όπως "προδίδει" και η teaser εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση) και όχι τόσο με το τελικό όνομα, την τελική εικόνα ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Η αποκλειστική ανακοίνωση του Digital Foundry αναμένεται να αναρτηθεί στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 6/4, (ώρα Ελλάδας) στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurogamer, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε περισσότερο στη φετινή Ε3.

To clear up the speculation: @digitalfoundry will have an exclusive Xbox Scorpio reveal on @eurogamer this Thursday at 2pm UK / 6am Pacific. pic.twitter.com/bacxOGerjJ

— Digital Foundry (@digitalfoundry) 4 April 2017xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα