Πολύ σημαντικά τα first party παιχνίδια για τo Scorpio

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer.

Για άλλη μια φορά ο επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, Phil Spencer, χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter για να απαντήσει σε ερωτήσεις χρηστών. Αρχικά δήλωσε ότι θέλει να δώσει στα παιχνίδια

περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εταιρείας στη φετινή Ε3, αφού αισθάνεται ότι μερικές φορές η παρουσίαση των παιχνιδιών στην Ε3 γίνεται βιαστικά. Στη συνέχεια, σε άλλη ερώτηση που του έγινε, για το line-up των παιχνιδιών για το Project Scorpio όταν γίνει διαθέσιμο, απάντησε ότι το να υπάρχουν first party έτοιμα παιχνίδια για το Scorpio είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εκτίμηση είναι ότι η παραπάνω απάντηση κρύβει πως, για να γίνεται αναφορά αυτού του τύπου, είναι πιθανό η Microsoft να ετοιμάζει αρκετό first party υλικό για το launch της κονσόλας. Σε ένα άλλο Tweet, ο Spencer επανέλαβε ότι η Microsoft είναι πολύ «εστιασμένη» στα first party παιχνίδια και ότι τα first party προϊόντα είναι πολύ σημαντικά για αυτήν και την πορεία ενός συστήματος.

Θυμίζουμε ότι φέτος η παρουσίαση της Microsoft στην E3 θα πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) μεταξύ Κυριακής 11 Ιουνίου και Δευτέρας 12 Ιουνίου.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα