Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Origins

Μια μεγάλη επιστροφή...

Αν και ο τίτλος αποκαλύφθηκε επισήμως στην παρουσίαση της Microsoft, η φετινή παρουσίαση της Ubisoft, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της φετινής Ε3, κατάφερε να παρουσιάσει μερικά νέα πράγματα σχετικά με το παιχνίδι μέσα από ένα νέο trailer αλλά και ένα σύντομο streaming του demo του παιχνιδιού.

Την παρουσίαση

ανέλαβε να πραγματοποιήσει ο Ashraf Ismail, σκηνοθέτης του παιχνιδιού, ο οποίος αποκάλυψε ότι το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2013, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Assassin's Creed IV Black Flag, ενώ στόχος της ομάδας του ήταν να επαναπροσδιορίσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στις απαρχές του, όταν οι ίδιοι ως πάικτες απολάμβαναν τις περιπέτειες του Altair. To πρώτο trailer που προβλήθηκε αφορά στην ίδια την Αίγυπτο, τις καθημερινές δραστηριότητες των κατοίκων της αλλά και την άγρια ζωή που ενδυμεί σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας. Το demo streaming που ακολούθησε αργότερα μας έδωσε, μεταξύ άλλων, μια γεύση από το σύστημα μάχης, τον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον, την πλοήγηση με πλοιάρια αλλά και άλογο καθώς και την περιπλάνηση του πρωταγωνιστή μέσα στα χωριά αλλά και τις άγονες περιοχές του χάρτη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα εξέλιξης του χαρακτήρα, δυνατότητα looting και crafting αντικειμένων με υλικά που ο πρωταγωνιστής μπορεί να βρει στο διάβα του, ενώ η γενική ατμόσφαιρα μοιάζει να ξεφεύγει από το παραδοσιακό gameplay σύστημα των προηγούμενων παιχνιδιών, υιοθετώντας μια προσέγγιση που μας θύμισε πολύ το The Witcher 3.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σημειώνουμε ότι το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 6 διαφορετικές ειδικές εκδόσεις, ανεξάρτητα με την απλή, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση ότι η πιο ακριβή από αυτές θα αγγίζει τα 800 δολλάρια! Τέλος,μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της παρουσίασης αλλά και του εκτενέστερου gameplay στους player που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα