Νέο υλικό από το Warhammer 2: Total War

Υψηλά Ξωτικά εναντίον Ερπετοειδών

Μέσω του PC Gaming Show, της εκπομπής που προβάλεται στα πλαίσια της Ε3 και που είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια που κυκλοφορούν για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον επερχόμενο τίτλο της SEGA και της Creative Assembly, το Warhammer 2: Total War.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε την ευκαιρία

να παρακολουθήσουμε ένα σύντομο gameplay βίντεο, με τίτλο The Battle of the Fallen Games και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το βίντεο αυτό θα μπορούσε να είναι μια εισαγωγή λίγο πριν την αναμέτρηση δύο από τις φατρίες που θα συναντήσουν οι πάικτες στο παιχνίδι - τα Υψηλά Ξωτικά (High Elves) και τα Ερπετοειδή (Lizardmen) και μας δίνει μια γέυση από τις επικές στρατιωτικές αναμετρήσεις που μας έχουν συνηθίσει τα παιχνίδια της σειράς Total War.

Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε πως όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα μπορούν να αποκτήσουν μια φατρία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, ενώ όσοι αγοράσουν την ειδική έκδοση του παιχνιδιού, την Serpent God Edition, θα μπορούν να έχουν πρόσβση σε μερικά επιπλέον καλούδια. Καταληκτικά, να σημειώσουμε πως το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα