Νέο mode για το Dragon Ball Xenoverse 2

Μαζί με σύνδεση του τίτλου με το αναμενόμενο Dragon Ball FighterZ.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα νέο, δωρεάν mode για όλους τους κατόχους του RPG Fighting τίτλου της, Dragon Ball Xenoverse 2. Το νέο mode θα έχει την ονομασία "Ηero Colosseum" και εντός

αυτού οι παίκτες θα χρησιμοποιούν μινιατούρες των αγαπημένων τους χαρακτήρων από το σύμπαν του Dragon Ball, σε ενός είδους tactical board game σενάρια. Το νέο mode θα έχει το δικό του ξεχωριστό story, που θα είναι ανεξάρτητο από το αντίστοιχο του βασικού παιχνιδιού. Περισσότερα για το Hero Colosseum μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθεί.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε και δυο επιπλέον DLC πακέτα –Extra Pack 1, Extra Pack 2- για το παραπάνω mode, μέσα από τα οποία θα έχουμε την είσοδο νέων χαρακτήρων και χαρακτηριστικών. Το πρώτο θα περιέχει τους Tapion, Android 13 και ακόμα δύο χαρακτήρες, ενώ το δεύτερο θα περιέχει ένα νέο χαρακτήρα, ένα νέο σενάριο και ένα «νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τους Dragon Ball χαρακτήρες, ενώ θα υπάρχει η πιθανότητα, οι παίκτες να ανακαλύψουν και μια νέα μορφή του Goku (Ultra Instinct???).

To update με το Hero Colosseum και το Extra Pack 1 θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο τρέχον φθινόπωρο, ενώ για το δεύτερο DLC δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα κάποια ημερομηνία ή περίοδος διάθεσης.

Τέλος, η Bandai Namco υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει κάποια μορφή σύνδεσης μεταξύ του Dragon Ball Xenoverse 2 και του Dragon Ball FighterZ, όταν το τελευταίο γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2018, με την ύπαρξη special αντικειμένων για όσους θα έχουν στη συλλογή τους και τους δυο τίτλους.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα