Νέες ενδείξεις για την ύπαρξη ενός νέου Tomb Raider

H "σκιά" λίγο πριν την αποκάλυψη.

Πριν από λίγους μήνες είχε "διαρρεύσει" η εικόνα μιας παρουσίασης, η οποία και αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νέου λογότυπου, το οποίο σχετίζεται με έναν τίτλο που αφορά σε μια νέα περιπέτεια της Lara Croft και που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα - το Shadow of the Tomb Raider.

Έκτοτε έχει υπάρξει...ησυχία όσον αφορά στην έλευση

ενός νέου παιχνιδιού της σειράς, αν και η Squre Enix έχει υποσχεθεί περισσότερα νέα για τη Lara εντός της χρονιάς. Τώρα, μια νέα διαρροή έρχεται για να επιβεβιαώσει την ύπαρξη του "Shadow of the Tomb Raider", ακόμα και αν η Square Enix τηρεί σιγή ιχθύος. Πρόκειται για μια διαρροή από την TAKEOFF Creative, μια εταιρεία προωθήσεων με έδρα το Los Angeles, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία προωθητικού υλικού που αφορά στις μεγάλες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Με μια απλή επίσκεψη στη σελίδα τους ο επισκέπτης θα μπορεί να δει το λογότυπο και key art που απεικονίζει μαι σειρά διαφορετικών τοποθεσιών -όπως μια πυραμίδα- καθώς επίσης και διάφορα όπλα που θα χρησιμοποιήσει η Lara, όπως ένα ακόντιο και μια μασέτα.

Μπορείτε να δείτε την εικόνα με το υλικό από την εταιρεία παρακάτω, ενώ περιμένουμε περισσότερα νέα από τη σειρά Tomb Raider εντός της χρονιάς.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα