Ημερομηνία κυκλοφορίας του StarCraft: Remastered

Το κλασικό strategy παιχνίδι επιστρέφει τον Αύγουστο.

Πριν λίγες ώρες η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για την remastered έκδοση του κλασικού RTS τίτλου. Το StarCraft: Remastered αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 14 Αυγούστου του τρέχοντος έτους για PC και Mac, στην τιμή των €14,99. Όσοι επιλέξουν να προπαραγγείλουν τον τίτλο, θα λάβουν in-game bonus

items για το StarCraft: Remastered αλλά και για το StarCraft II.

Σύμφωνα με την Blizzard πρόκειται για μία remastered έκδοση και όχι για ένα remake του πρώτου StarCraft. Η ομάδα πήρε αυτή την απόφαση ώστε να μείνει αναλλοίωτη η αίσθηση του τίτλου. Τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά τα οποία εισάγονται στον τίτλο είναι η υποστήριξη ανάλυσης 4K και το νέο matchmaking-leaderboard σύστημα. Όπως είχε γίνει γνωστό όταν είχε αποκαλυφθεί η ύπαρξη του τίτλου, η συγκεκριμένη έκδοση θα περιέχει το βασικό παιχνίδι και το Brood War expansion.

Τέλος, το StarCraft: Remastered θα έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν συναντάται συχνά σε remastered τίτλο, επιτρέποντας στους παίκτες να εναλλάσσουν ανάμεσα στα remastered και τα original γραφικά με το πάτημα ενός πλήκτρου ακόμη και όταν βρίσκονται in-game.

pcmac os x
Keywords
Τυχαία Θέματα