Η Creative Assembly ανακοινώνει τη σειρά "Total War Saga"

Η επιστροφή των ιστορικών Total War είναι γεγονός.

Η Creatice Assembly, η δημιουργός των τίτλων στρατηγικής Total War, ανακοίνωσε τη νέα σειρά παιχνιδιών της που θα έχουν ως θεμέλιο την Ιστορία. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία κάνει στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών προς το περιεχόμενο που την έκανε αγαπητή στον κόσμο, αφού αν και το Total Warhammer υπήρξε μια νέα

και φρέσκια πνοή στη σειρά, η Creative Assembly αποφάσισε να ακούσει τις επικλήσεις των οπαδών της που επιθυμούσαν ένα νέο Total War που θα διαδραματίζεται σε κάποια αληθινή περίοδο της Ιστορίας.

Έτσι λοιπόν, ανακοινώθηκε το Total War Saga, το οποίο πρόκειται να είναι μια σειρά από αυτόνομους τίτλους, οι οποίοι θα εστιάζουν σε "συναρπαστικές και καθοριστικές στιγμές της ιστορίας, και όχι σε ολόκληρες ιστορικές περιόδους" όπως έκανε έως τώρα.

Ο Jack Lusted, σκηνοθέτης και υπεύθυνος των παιχνιδιών, σε ένα Q&A στην επίσημη σελίδα της Creative Assembly, δήλωσε τα εξής:

"Οι τίτλοι του Total War Saga δεν είναι νέοι τίτλοι που θα φέρουν την επανάσταση ή θα εισάγουν ολοκαίνουριες χρονικές περιόδους στην σειρά, αλλά θα συνεχίζουν να εστιάζουν στις real-time μάχες στρατηγικής όπως έκαναν μέχρι τώρα. Αν έχετε απολαύσει προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, τότε σίγουρα θα ενδιαφερθείτε για τoυς τίτλους του Total War Saga. Επί της ουσίας, έχουμε περισσότερο να κάνουμε με το σημείο εστίασης. Πιθανότατα, θα υπάρχουν τόσα playable factions ή τόσες περιοχές που θα μπορούν να κατακτηθούν, όσο υπήρξαν ως τώρα, αλλά μπορεί να είναι εστιασμένα σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή χώρα και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτής.

Για την ακρίβεια, το έχουμε ξανακάνει. Το Fall of the Samurai είναι ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάμε αυτή τη στιγμή. Είναι ένα αυτόνομο spin-off του Total War: Shogun 2, στο οποίο σημείο εστίασης ήταν καθοριστικά γεγονότα του πολέμου Boshin (ιαπωνικής επανάστασης). Ένα "συγκεντρωμένο" παιχνίδι Total War το οποίο σε τοποθετεί ακριβώς στην μέση μιας πραγματικά δυναμικής στιγμής της Ιστορίας, της οποίας η έκβαση θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό διαφορετικών κατευθύνσεων".

Όσον αφορά τον πρώτο τίτλο του Total War Saga, πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει ένα χάρτη της έκταση του TW: Attila, και ένα campaign εξίσου μεγάλης διάρκειας. Η διαφορά θα γίνει αισθητή στην κίμακα του χάρτη καθώς θα καλύπτει μια πολύ μικρότερη περιοχή, αλλά σε πραγματικά μίλια.

Η Creative Assembly δεν ανακοίνωσε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον πρώτο τίτλο του Total War Saga. Οι τελευταίες κυκλοφορίες της σειράς Total War ήταν το Total War: Warhammer και το Total War: Warhammer 2, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2016 και το 2017 αντιστοίχως.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα