Έρχεται νέα έκδοση για το Diablo III;

Σύμφωνα με την υπηρεσία ESRB, μάλλον ναι.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας Entertainment Software Ratings Board (ESRB), η Blizzard ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση για το Diablo III, με την ονομασία «Diablo III: Eternal Collection» για τις κονσόλες (PlayStation 4 και Xbox

One).

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η εν λόγω έκδοση θα κυκλοφορήσει για τις δυο κονσόλες, όπως προείπαμε, έχοντας πάρει ως αξιολόγηση το χαρακτήρα Μ (Mature) με ενδείξεις για αίμα και gore, μερικό γυμνό και βία. Θυμίζουμε ότι η έκδοση που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο για τις κονσόλες (The Ultimate Evil edition) περιλαμβάνει -εκτός του βασικού παιχνιδιού- όλο το επιπλέον υλικό που έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι λογικα η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει το νέο expansion (Rise of the Necromancer) που ετοιμάζεται για το παιχνίδι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα νέα, σύντομα.

Τέλος, πριν από λίγες μέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο εισαγωγικά video, ένα για male και ένα για female Necromancer χαρακτήρα, τη νέα κλάση που θα εισαχθεί στο παιχνίδι με την έκδοση 2.6.0, videos τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα