Έγιναν γνωστά τα updates του Οκτωβρίου για το Hitman

Ενώ έρχεται "μεγάλη ανακοίνωση" από την IO Interactive.

Η IO Interactive αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα ερχόμενα content updates του Hitman, μέσα από μια ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου. Επιπλέον, μέσα από την ίδια ανάρτηση έδωσε ένα μικρό teaser, μέσω μιας φωτογραφίας, για μια αποκάλυψη που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Οκτωβρίου.

Αρχικά, στις 13 Οκτωβρίου θα έχουμε τη διάθεση 10 νέων Featured Contracts και του Master

Scarecrow Challenge Pack. Το νέο Challenge Pack θα περιλαμβάνει 5 νέα challenges στο χάρτη του Colorado και ένα unlockable αντικείμενο, ενώ αργότερα μέσα στον Οκτώβριο θα έχουμε την προσθήκη άλλων 10 νέων Featured Contracts.

Όσον αφορά στο σημαντικότερο κομμάτι της ανάρτησης, την επικείμενη ανακοίνωση, η IO Interactive αναφέρει: «Σημειώστε αυτή την ημερομηνία: 24 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η ημερομηνία, που πρόκειται να αποκαλύψουμε ολοκαίνουργιο υλικό για το παιχνίδι. Θα αφήσουμε την ανακοίνωση να κάνει “όλη την συζήτηση”, αλλά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα πριν από την ανακοίνωση: το νέο περιεχόμενο δεν θα είναι το Season 2 για τον τίτλο. Το αναφέρουμε τώρα για να διατηρήσουμε τις προσδοκίες υπό έλεγχο». Οπότε, οι φίλοι του Agent 47 θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα