Διακόπηκε η συνεργατική ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake

"Προσωπική υπόθεση" για τη Square Enix.

Όπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατο livestream, η Square Enix διέκοψε τη συνεργασία της με τη CyberConnect 2, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τις σειρές .hack και Naruto, όσον αφορά στην ανάπτυξη του remake του Final Fantasy VII, μιας

από τις πιο αγαπημένες προσθήκες της σειράς Final Fantasy.

Την ανακοίνωση έκανε ο Naoki Hamaguchi, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε ηγετικό ρόλο σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο project και ο οποίος πρόσφατα εργαζόταν επάνω στο Mobius: Final Fantasy. Ο λόγος για τον οποίο η Square Enix πήρε αυτήν την απόφαση είναι επειδή η εταιρεία επιθυμεί να αποκτήσει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο επάνω στην ανάπτυξη του τίτλου και πάντα εντός ενός λογικού χρονοδιαγράμματος. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα επιμέρους στάδια της ανάπτυξης, καθώς και τα στάδια ποιοτικής αξιολόγησης του τίτλου (quality control). Αν και ακόμα δεν έχουμε μια πλήρη εικόνα σχετικά με το ποσοστό ολοκλήρωσης της ανάπτυξης, εν τούτοις ο Hamaguchi άφησε να εννοηθεί πως η ανάθεση της ανάπτυξης του παιχνιδιού στις εσωτερικές ομάδες της Square Enix στοχύει στην επιτάχυνση της διαδικασίας αυτής.

Το remake του Final Fantasy VII έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία στο PlayStation 4, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για ό,τι έχει να κάνει με ημερομηνία κυκλοφορίας ή άλλες πλατφόρμες. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της Sony στην Ε3 2015, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer του τίτλου.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα