Αποχωρεί από την Bioware ο Mike Laidlaw

Μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας.

Ο Creative Director της σειράς Dragon Age, Mike Laidlaw, έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την απόφασή του να αποχωρήσει από την Bioware μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας. Στην ανάρτηση

του αναφέρει: «Με ένα συνδυασμό συναισθημάτων, ανακοινώνω ότι ο χρόνος μου με την Bioware, έφτασε στο τέλος. Μετά από 14 χρόνια και την ευκαιρία να δουλέψω στα Jade Empire, Mass Effect και σε όλα τα Dragon Age, έφτασε η ώρα για μένα να προχωρήσω».

Ο Laidlaw συνέχισε λέγοντας το ποσό απόλαυσε να είναι μέλος της ομάδας των Dragon Age και ευχαρίστησε όλους τους φίλους της σειράς για την συνεχή υποστήριξή τους. Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, δεν αναφέρεται κάποια λεπτομέρεια, αλλά ότι πλέον ο Laidlaw σκοπεύει να ξοδεύει τον χρόνο του στο «να επανασυνδεθεί με όλα τα εκπληκτικά παιχνίδια» και να μοιαζει τις εμπειρίες του μέσα από τα Twitch και Twitter, όποτε ίσως απλώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τον κόσμο της ανάπτυξης των τίτλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα