Ανακοινώθηκε το επόμενο expansion για το Ghost Recon: Wildlands

Τα "Fallen Ghosts" έρχονται στα τέλη Μαΐου.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το δεύτερο expansion για το Ghost Recon: Wildlands, με την ονομασία “Fallen Ghosts”, θα γίνει διαθέσιμο για PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 30 Μαΐου

για τους κατόχους του Season Pass και στις 6 Ιουνίου για τους υπολοίπους.

Το Fallen Ghosts θα εξελίσσεται μετά την πτώση του Santa Blanca Cartel και με τις δυνάμεις της Unidad να μην μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο της Βολιβίας, αφού η χώρα έχει μπει σε εμφύλιο πόλεμο. Για να μπορέσει να επαναφέρει την τάξη στην χώρα, η Unidad αποφασίζει να χρησιμοποιήσει πρώην μέλη του καρτέλ, βετεράνους μισθοφόρους και εγκληματίες από τις γειτονικές χώρες, ως εθελοντές για τη στελέχωση μιας νέας ειδικής μονάδας με την ονομασία “Los Extranjeros”, με εντολή να βρουν και να εξολοθρεύσουν όσους Αμερικάνους πράκτορες έχουν απομείνει στη χώρα. Στόχος του παίκτη, μέσω των Ghosts, είναι να φυγαδεύσει τους πράκτορες της CIA και τους Αμερικάνους πολίτες που έχουν μείνει στη Βολιβία.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής τους οι Ghosts θα βρεθούν στη μέση της ζούγκλας, χωρίς βοήθεια, έχοντας να αντιμετωπίσουν νέους εχθρούς εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όσον αφορά τις προσθήκες που θα φέρει το expansion, οι νέοι εχθροί θα χωρίζονται σε τέσσερις classes –Armoured, Elite Sniper, Jammer και Convert Ops- ενώ θα περιλαμβάνει 15 νέες αποστολές και τέσσερα νέα bosses σε τρεις διαφορετικές περιοχές. Επίσης, θα υπάρξουν έξι αποκλειστικά νέα όπλα, στα οποία περιλαμβάνεται μια βαλλίστρα που θα μπορεί να ρίξει εκρηκτικά βέλη. Τέλος, θα υπάρξει αύξηση στο level cap του παιχνιδιού από 30 σε 35 με την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν 9 νέα skills.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα