Ανακοινώθηκε το Skull & Bones

Αρμενίίζοντας στα πέλαγα...

Οι θαλάσσιες αναμετρήσεις που πρωτοεμφανίστηκαν στο Assassin's Creed 3 και που τελειοποιήθηκαν στα Assassin's Creed 4: Black Flag και Rogue φαίνεται πως...άνοιξαν την όρεξη της Ubisoft για το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών, καθώς κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στα πλαίσια της Ε3 η γαλλική εταιρία παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο ΙΡ που αφορά στο συγκεκριμένο

setting.

Πρόκειται για το Skull & Bones, ένα παιχνίδι που έχει να κάνει αποκλειστικά με τις ναυμαχίες για την επικράτηση των πειρατών κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Πειρατείας. Το παιχνίδι, το οποίο θυμίζει αρκετά τις μάχες των προαναφερθέντων τίτλων, είναι ένα multiplayer open world παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να παίξουν μόνοι τους ή σχηματίζοντας τη δική τους πειρατική ομάδα παρέα με φίλους τους, καθώς περιπλανιούνται στα νερά του Ινδικού Ωκεανού επιζητώντας δόξα και λάφυρα.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός της επόμενης χρονιάς, καθώς βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Καταληκτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του παιχνιδιού αλλά και το gameplay trailer, στο οποίο λαμβάνει χώρα μια αναμέτρηση 5 εναντίον 5 παικτών στο Loothunt Mode του τίτλου στους player που ακολουθούν.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα